- 21 Ocak 2017
- 90
- 130
- 33
- 38
video yu izle aynısını yap işlem %100000 ok
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ser klasörüne girdikten sonra ne yaptığını anlamadım.
Benim görüşümde şudur , youtube da paylaşılan bir video elbette başka bir yerde paylaşılabilir. Bir kısıtlama yok. Ama soruna çözüm bulupta videoyu yayınlayan ile aynı forumda üye olan başka bir arkadaşın, video sahibine bildirmeden, forum içinde sunum yapması bence hiç etik değil. Hoş ta değil. Doğal olarakta arkadaş, aslında konuyu burada paylaşacağını ama kendisinden önce bu arkadaşın neden paylaştığını sormuş. Bu bence haklı bir tutumdur. Eğer yanlışsam, etik konusunda hiçbir iddia da bulunmayacağım artık.
Değerli üyelerimiz, YouTube üzerinden herkese açık olarak paylaşılan videoları,
Aşağıdaki ekran alıntısından da anlaşılacağı üzere, dilediğiniz her yerde paylaşabilirsiniz.
Bu konuda bir kısıtlama YAPILAMAZ ve hiç kimseden izin almanız gerekmez!
YouTube üzerinden herkese açık olan paylaşılan videolar,
YouTube üzerinden hiç bir kısıtlama ve kaynak belirtme zorunluluğu olmadan paylaşılabilir.
YouTube'a video yükleyen herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.
Video size aitse ve YouTube'a sizden izinsiz yüklenmişse, YouTube'a gerekli başvuruda bulunabilirsiniz.
YouTube'un telif hakları ile ilgili bilgilerine,Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.ulaşabilirsiniz.
Bu nedenle gereksiz yere tartışmayınız.
![]()
etik konusunda hiçbir iddia da bulunm
Bu İşlem sanırım sadece samsun android cihazlar için mi geçerli? Yoksa diğer android cihazlar için de oluyor mu? Csc kodu genelde samsun cihazlarda kullanılıyor.teşşekürlerimi sunarım sadece paylasan arkdasa zaten bu foruma aticagimi belirtim konu sadece bundan ibaret forum yetkililerine tutumlarından dolayı tekrar teşşekürlerimi sunarım bu forum gercekten güzel bir alan iyiki varsiniz.
evet samsung cihazlarda kullanılıyor diğer cihazlarda denemedimteşşekürlerimi sunarım sadece paylasan arkdasa zaten bu foruma aticagimi belirtim konu sadece bundan ibaret forum yetkililerine tutumlarından dolayı tekrar teşşekürlerimi sunarım bu forum gercekten güzel bir alan iyiki varsiniz.
Teşekkürler konuyu samsung bölümüne taşıyacağım. Onun için sormuştum.evet samsung cihazlarda kullanılıyor diğer cihazlarda denemedim
ben teşekur ederim hocamTeşekkürler konuyu samsung bölümüne taşıyacağım. Onun için sormuştum.