- 14 Ocak 2017
- 12
- 4
- 3
- 29
alcatel pixi3 8079 rom lazım arkadaşlar internette bulamadım elinde olan var mı
alcatel pixi3 8079 rom lazım arkadaşlar internette bulamadım elinde olan var mı
Allah razı olsu kardeşim işimi gördüBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.var en üstte programı indir
İyide Rar şifresi istiyor...Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.var en üstte programı indir
İyide Rar şifresi istiyor...
Alcatel Pixi 3 8079 Rom indirip yükleme işlemini başarılı bir şekilde tamamladı. emeğinize sağlık. Ancak dokunmatik calismadi :sBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.var en üstte programı indir
Alcatel Pixi 3 8079 Rom indirip yükleme işlemini başarılı bir şekilde tamamladı. emeğinize sağlık. Ancak dokunmatik calismadi :s
arkadaşlar herkeze selamlar
konuya bir arkdadaşımın tabletinin android kısmında almış oldugu hasar sonucunda ınatcı bir wifiye baglanmama ve kullanı adı kısmında gecememe problemı vardı ıkı uc gun gıbı bır arastırma sonucunda tabı once burda kı biligileri derleyerek yola cıktım ve orjınal türkçe olan romu buldum kendi rom indirme guncelleeme programı ınatcı sekılde ındırmıyor veya takılı kalıyor du neyse konuya soyle dahıl olayım
flaştool programıyla yukluyoruz aynı konu baslıgı altında tarıf edıldıgı gıbı yalnız ne usrdata nede cht secenegını kaldırmadan veya preoloader seceenegını kaldırmadan yanı hıc bısıye dokunmadan sadece dowload bolumunu secıyoruz temız kurulum ıcın format +dowlad dıyoruz tabletımızın ses acma ses kapama tusu 7 sanıye basılı olucak ve dowload dedıkden sonra usbyı takıp 7 sanıye beklıyorus format yapım bootu yukleyıp framvareyı yuklemye baslıcak artık ses acma ve ses kapama tusunu bırakıp yuklemesını beklıcez resımlerde kullanmus oldugum tablet modelı ve nosu yazıyo sade ve hzlı kolayca yuklendı ve acıldı herkeze ıyı gunler rom dosyasını yukluyorum herkeze faydası olması dılegıyle lınkı eklıcem
Emeğine sağlık usta. İşlem başarılı oldu.
dosyaları indiriyorum inşalah başarılı olur çok sıkıntılı bir modelAllah razı olsu kardeşim işimi gördü
konuya bir arkdadaşımın tabletinin android kısmında almış oldugu hasar sonucunda ınatcı bir wifiye baglanmama ve kullanı adı kısmında gecememe problemı vardı ıkı uc gun gıbı bır arastırma sonucunda tabı once burda kı biligileri derleyerek yola cıktım ve orjınal türkçe olan romu buldum kendi rom indirme guncelleeme programı ınatcı sekılde ındırmıyor veya takılı kalıyor du neyse konuya soyle dahıl olayım
flaştool programıyla yukluyoruz aynı konu baslıgı altında tarıf edıldıgı gıbı yalnız ne usrdata nede cht secenegını kaldırmadan veya preoloader seceenegını kaldırmadan yanı hıc bısıye dokunmadan sadece dowload bolumunu secıyoruz temız kurulum ıcın format +dowlad dıyoruz tabletımızın ses acma ses kapama tusu 7 sanıye basılı olucak ve dowload dedıkden sonra usbyı takıp 7 sanıye beklıyorus format yapım bootu yukleyıp framvareyı yuklemye baslıcak artık ses acma ve ses kapama tusunu bırakıp yuklemesını beklıcez resımlerde kullanmus oldugum tablet modelı ve nosu yazıyo sade ve hzlı kolayca yuklendı ve acıldı herkeze ıyı gunler rom dosyasını yukluyorum herkeze faydası olması dılegıyle lınkı eklıcem
Hocam bende tabletin aynisi var denedim romlari ama dowlanda tikladigimda olmuyor tablet tepki vermiyor pc gormuyor veya tablette ses var görüntü yok bu tabletlere rom nasil atiliyor daha once fluo tabletime atmistim ama buna atamadim