Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,561 5,671 163 www.yavuzcakar.com 6 Haz 2019 #2 Videodaki ne acıklı bir şarkıdır yahu? Banner mi yapıyoruz, acılara mı gark oluyoruz anlayamadım. Videoyu izlerken, sigaram paketinden çıkıp: "Yanayım mı abi?" dedi... Banner yapmayı öğreneceğiz derken kendimizi bitirdik resmen.
Videodaki ne acıklı bir şarkıdır yahu? Banner mi yapıyoruz, acılara mı gark oluyoruz anlayamadım. Videoyu izlerken, sigaram paketinden çıkıp: "Yanayım mı abi?" dedi... Banner yapmayı öğreneceğiz derken kendimizi bitirdik resmen.
Master Aktif üye Kayıtlı üye 1 Tem 2017 602 161 43 6 Haz 2019 #3 Paradox' Alıntı: Videodaki ne acıklı bir şarkıdır yahu? Banner mi yapıyoruz, acılara mı gark oluyoruz anlayamadım. Videoyu izlerken, sigaram paketinden çıkıp: "Yanayım mı abi?" dedi... Banner yapmayı öğreneceğiz derken kendimizi bitirdik resmen. Genişletmek için tıkla ...
Paradox' Alıntı: Videodaki ne acıklı bir şarkıdır yahu? Banner mi yapıyoruz, acılara mı gark oluyoruz anlayamadım. Videoyu izlerken, sigaram paketinden çıkıp: "Yanayım mı abi?" dedi... Banner yapmayı öğreneceğiz derken kendimizi bitirdik resmen. Genişletmek için tıkla ...
coban32 Çalışkan üye Kayıtlı üye 10 Tem 2017 759 347 63 42 6 Haz 2019 #4 Paradox' Alıntı: Videodaki ne acıklı bir şarkıdır yahu? Banner mi yapıyoruz, acılara mı gark oluyoruz anlayamadım. Videoyu izlerken, sigaram paketinden çıkıp: "Yanayım mı abi?" dedi... Banner yapmayı öğreneceğiz derken kendimizi bitirdik resmen. Genişletmek için tıkla ... Depresyon banner i o .
Paradox' Alıntı: Videodaki ne acıklı bir şarkıdır yahu? Banner mi yapıyoruz, acılara mı gark oluyoruz anlayamadım. Videoyu izlerken, sigaram paketinden çıkıp: "Yanayım mı abi?" dedi... Banner yapmayı öğreneceğiz derken kendimizi bitirdik resmen. Genişletmek için tıkla ... Depresyon banner i o .