leonidasss Çalışkan üye Kayıtlı üye 4 Mar 2017 1,327 1,004 163 38 Hakkari 3 Eki 2017 #1 Bu cihzaların resmi pasaport kayıt dışında imei repair işlemi mümkün mü?
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,675 163 www.yavuzcakar.com 5 Eki 2017 #2 leonidasss' Alıntı: Bu cihzaların resmi pasaport kayıt dışında imei repair işlemi mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Mümkün. Cihaz modeline göre, bazen Box'la, bazende Box olmadan Imei tamir işlemi yapılabiliyor. Tepkiler: silivriserdar ve leonidasss
leonidasss' Alıntı: Bu cihzaların resmi pasaport kayıt dışında imei repair işlemi mümkün mü? Genişletmek için tıkla ... Mümkün. Cihaz modeline göre, bazen Box'la, bazende Box olmadan Imei tamir işlemi yapılabiliyor.
leonidasss Çalışkan üye Kayıtlı üye 4 Mar 2017 1,327 1,004 163 38 Hakkari 5 Eki 2017 #3 Paradox' Alıntı: Mümkün. Cihaz modeline göre, bazen Box'la, bazende Box olmadan Imei tamir işlemi yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Aslında uğraş vermek istemiyorum bu cihaza ama müşteri cok ısrarcı ve inatçı ne desem anlamak istemiyor. Mecbur bir şekilde halletmeye çalışcm Moderatör tarafında düzenlendi: 7 Eki 2017
Paradox' Alıntı: Mümkün. Cihaz modeline göre, bazen Box'la, bazende Box olmadan Imei tamir işlemi yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla ... Aslında uğraş vermek istemiyorum bu cihaza ama müşteri cok ısrarcı ve inatçı ne desem anlamak istemiyor. Mecbur bir şekilde halletmeye çalışcm
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,675 163 www.yavuzcakar.com 7 Eki 2017 #4 leonidasss' Alıntı: Aslında uğraş vermek istemiyorum bu cihaza ama müşteri cok ısrarcı ve inatçı ne desem anlamak istemiyor. Mecbur bir şekilde halletmeye çalışcm Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım, hayırlısı. Tepkiler: leonidasss
leonidasss' Alıntı: Aslında uğraş vermek istemiyorum bu cihaza ama müşteri cok ısrarcı ve inatçı ne desem anlamak istemiyor. Mecbur bir şekilde halletmeye çalışcm Genişletmek için tıkla ... Hadi bakalım, hayırlısı.