Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper Nirvana N410 Boot Sorunu
Casper Nirvana N410 Boot Sorunu
Darkness4114 - #1
Cihazıma normal windows kurulumu yaptım.Fakat dokunmatik sürücülerini araştırmama rağmen bulamadığım için stock rom a dönmek istedim.Forumda bulunan engelsiz(ghost) rom un kurulumu gibi stock romu kurdum.Kurduktan sonra windows yükleniyor yazısı geldi %64 e kadar geldi sonra sürekli reset atmaya başladı.Windows u sıfırdan kurmak için,UEFI usb si hazırladım.Biosa girdim fakat biosda usb görünmediği için windows u tekrardan kuramadım.Windows u nasıl kurabilirim?
mevcut.
Kurulumdan sonra Touch\TouchPanel\GoodixTouchDriver\install.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.
Yükleme işleminden sonra da cihazınızı yeniden başlatınız.
Olmazsa, Touch\Goodix Touch HID\oem36.inf dosyasını seçiniz, dosya seçili iken sağ tuş yapınız. Yükle seçeneğini seçiniz ve cihazınızı yeniden başlatınız.
Bir rivayete göre bu cihazın işlemcisi 64 Bit uyumludur ama bazı nedenlerden dolayı:
Bu cihaza 64 Bit işletim sistemi yüklenememektedir.
Kurulum işlemi için 32 Bit işletim sistemi kullanınız.
Darkness4114 - #3
Yardımınız için çok teşekkür ederim.Bayadan beri bu sorunlar ile uğraşıyordum sayenizde çözdüm
mevcut.
Kurulumdan sonra Touch\TouchPanel\GoodixTouchDriver\install.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.
Yükleme işleminden sonra da cihazınızı yeniden başlatınız.
Olmazsa, Touch\Goodix Touch HID\oem36.inf dosyasını seçiniz, dosya seçili iken sağ tuş yapınız. Yükle seçeneğini seçiniz ve cihazınızı yeniden başlatınız.
Bir rivayete göre bu cihazın işlemcisi 64 Bit uyumludur ama bazı nedenlerden dolayı:
Bu cihaza 64 Bit işletim sistemi yüklenememektedir.
Kurulum işlemi için 32 Bit işletim sistemi kullanınız.