Öncelikle batarya ile ilgili bişeyler söylemek için çok erken. Ama bi tık daha iyi gibi. Arayüz daha da hızlanmış gibi. Umarım ileride önceki sistem gibi şişme yapmaz. Kameranın foto çekme hızı iyileştirilmiş gibi geldi bana. Kalite olarak bişey değiştini düşünmüyorum. Bazı uygulamalar sürüm güncellemeden sonra telefona kurulmuştu (Google Duo, Dökümanlar, E-Tablolar, Slaytlar, Acil Durum Uyarıları gibi.) Akıllı göz koruma (bence süper oldu) ve yüz güzelliği (whatsapp camera) modları eklenmiş ayarlar menüsüne. Ön kameradan çekilen fotolar galeride ayrı klasörde görünüyor artık. Alttan çekip açtığımız durum çubuğu artık yana kaydırmalı 2 sekmeli olarak kullanılabiliyor. Şarj / Data İstasyonu Modu diye bir ayar gelmiş. Kablo bağlantısı üzerinden diğer cihazlar ile şarj ve data paylaşımı gibi özellik henüz kullanmadım. Hücresel ağlarda artık modlar arası geçiş kalkmış galiba sadece 4.5 G var veya kaldırdığınızda diğer modlara geçiyor o kısmı tam anlayamadım. Genel olarak böyle arkadaşlar bence geçilmeye değer bir güncelleme. Android 6'ya göre 7.0 güncellemesi kullanmaya değer. Tercih sizlere kalmış artık.