Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bulunan Gionee S8 konusunu inceleyebilirsiniz.
Her ne kadar Casper'ın cihazlarını Gionee üretiyor olsa da: Bu yöntem oldukça risklidir.
Unutmadan belirteyim, Root yetkisi konusunda başarılı olursanız,
Asla bir hevesle cihazınıza Gionee S8 için düzenlenen yazılımları yükleme çalışmayınız.
Cihazınızı kullanılmaz hale getirebilirsiniz.
İhtiyacınız olan dosyalar videoların altında paylaşılmış.
Dosyalara erişim sağlayabilmeniz için, videoları YouTube üzerinden izlemeniz yeterli olacaktır.
İhtiyacınız olan dosyaların indirme bağlantıları videoların altında mevcut.
İhtiyacınız olan dosyalar videoların altında paylaşılmış.
Dosyalara erişim sağlayabilmeniz için, videoları YouTube üzerinden izlemeniz yeterli olacaktır.
İhtiyacınız olan dosyaların indirme bağlantıları videoların altında mevcut.
arkadaşlar bu videoda daha seri şekilde anlattım ve kilit kirma işlemi olmadan sadece sp tools ile kendi portladıgım twrp sorunsuz şekilde çalısıyor buyrun videosu...
arkadaşlar bu videoda daha seri şekilde anlattım ve kilit kirma işlemi olmadan sadece sp tools ile kendi portladıgım twrp sorunsuz şekilde çalısıyor buyrun videosu...
dosyanını kopyalayın ve cihazınızı kapatınız..
Sp flash tools u masaüstüne çıkarttınız ve Scatter-loading yazan yere tıklayarak rar içerisinden scatter files dosyasını seçiniz ( Not: Onda hata verirse indirdiğiniz stock rom içerinsindeki scatter files dosyasını seçersiniz ) recovery yazan yere tik koyunuz ve karsındaki yeşil alana tıklayarak indirdiğiniz twrp klasörü içindeki recovery masaüstüne çıkarttınız ve recoveryi seçiniz.
Daha sonra cihazınız kapalı değilse kapatanız ve sp flash tools da download butonuna tıklayarak kapalı halde olan telefonunuzu bilgisayara bağlayınız..
Alt kısımda sırasi ile kırmızı mavi ve yeşil renkler geldikten sonra okey yazısını gördükten sonra cihazınızı bilgisayardan ayırınız..
Kurulum bittikten sonra Güç + Ses açma tusuna aynı anda uzun basarak cihazınızda twrp ekranınıza girerek daha önceden hafıza kartınıza attıgınız supersu zip dosyasını flashlayın .