- 14 Şub 2018
- 21
- 6
- 3
- 25
Kullanan arkadaşlar varsa yardım edin nasıl root atarız birde daha önce casper via v9 kullanıyordum wiko'nun romunu yüklemiştim bu telefonu wikoda veya qmobilede bulamadım hangi markadan alınmış bilgisi olan varmı????
Cihaz için belki @kilavya598 twrp portlama yapabilir. Sizde twrp üzerinden root ederseniz.Kullanan arkadaşlar varsa yardım edin nasıl root atarız birde daha önce casper via v9 kullanıyordum wiko'nun romunu yüklemiştim bu telefonu wikoda veya qmobilede bulamadım hangi markadan alınmış bilgisi olan varmı????
Ben yaparım.Stock recovery link verinBen sadece yüklemekten anlıyorum nasıl yapılacağıyla ilgili konu varmı yoksa sizmi yaparsınız
BuradaBen yaparım.Stock recovery link verin
Kardeşim baktım a1 ve a1 plus var f1 hiçbir markada yokKardeşim sanirim F1 cihazi gione firmasi tarafindan üretilmiş ufak bi araştirma yap istersen
Haber bekliyorumBen yaparım.Stock recovery link verin
ben bi yolunu biliyorum fakat riskli ve geri dönüşü olmayabilirKardeşim baktım a1 ve a1 plus var f1 hiçbir markada yok
benim açımdan sorun yok kardeşim söyleyebilirsinben bi yolunu biliyorum fakat riskli ve geri dönüşü olmayabilir
sen bana stock recovery verdin mi?
Site yetkililerinden biri vermişti yukarda bakabilirsinsen bana stock recovery verdin mi?
Hocam ne desem bilemedim.O nasıl soru?
Her şeyi hazır bekleyen vatan evladına böyle bir soru sorduğunuz için sizi kınıyorum.
Nerelerdesin kardeşim bakaydın iyidi be.Hocam ne desem bilemedim.
Efsanesiniz![]()