Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yazılım yüklerken yüklendi diyor ama hic bir şekilde tepki vermiyor logoda kalıyor.
Factory reset yapayım diyorum E:Faied to mount /cache (İnvalid argument) Hatası verıyor ve Factory reset bile yemiyor
Yazılım yüklerken yüklendi diyor ama hic bir şekilde tepki vermiyor logoda kalıyor.
Factory reset yapayım diyorum E:Faied to mount /cache (İnvalid argument) Hatası verıyor ve Factory reset bile yemiyor
Donanımsal bir sorun olabilir. Cihaz o hale nasıl gelmiş?
symbazz - #3
Orjinal yazılımını, birkaç defa yüklemeyi dene. Elinde varsa Turkcell yazılımını yükle. Atmadan önce ve sonra el formatı at. Eğer tekrar düzelmediyse, yapacak bir şey kalmıyor demektir.
Cihaz darbe almış arkadaşlar müşteri bunu yeni belirtiyor ki anlamıyorum bunu başta soruyoruz saklıyorlar hey Allah'ım ilgilendiniz için teşekkürler iade ettim cihazı olmuyordu çünkü donanımsal
Cihaz darbe almış arkadaşlar müşteri bunu yeni belirtiyor ki anlamıyorum bunu başta soruyoruz saklıyorlar hey Allah'ım ilgilendiniz için teşekkürler iade ettim cihazı olmuyordu çünkü donanımsal
Sağ olsunlar, beni bu forumda severler sayarlar.
symbazz - #13
Referanduma gidelim.
serkan55 - #14
Arkadaşlar elimde casper v6 var hard reset attım casper yazısında kalıyor. Yazılım atarım dedim yazılımı atıyor görünüyor. Ama yine caaper yazısında kalıyor. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı
Arkadaşlar elimde casper v6 var hard reset attım casper yazısında kalıyor. Yazılım atarım dedim yazılımı atıyor görünüyor. Ama yine caaper yazısında kalıyor. Yardımcı olabilecek arkadaş var mı
Selamün aleyküm hayırlı akşamlar
Casper V6 cihazim var çocuklar şifreyi yanlış deneye deneye cihazı kilitlemiş sadece telefonu sıfırla yazıyordu.
Bende sifirlaya bastım cihaz bi daha açılmadı.
Qfil ile yazılım felan yüklüyorum ama hala Casper yazısında kalıyor
Şuan recoveyde e failed toplam mount cache hataları var
Selamün aleyküm hayırlı akşamlar
Casper V6 cihazim var çocuklar şifreyi yanlış deneye deneye cihazı kilitlemiş sadece telefonu sıfırla yazıyordu.
Bende sifirlaya bastım cihaz bi daha açılmadı.
Qfil ile yazılım felan yüklüyorum ama hala Casper yazısında kalıyor
Şuan recoveyde e failed toplam mount cache hataları var
A.S.
Öncelikle cihazınız için doğru yazılımı indirdiğinizden emin olunuz.
Bu cihazın birde Casper Via V6X modeli mevcut.
Daha sonra dosyaları klasöre çıkartınız ve yazılım yükleme rehberine uyarak yazılım yüklemesi yapınız.
Hepsini denedim yurtdışı romunu bile kurdum cihaz sorunsuzca alıyor ama Casper yazısından ileri geçmiyor
Not v6x değil cihaz daha buradaki romu kurmuştum sorunsuzca çalışıyordu
Hepsini denedim yurtdışı romunu bile kurdum cihaz sorunsuzca alıyor ama Casper yazısından ileri geçmiyor
Not v6x değil cihaz daha buradaki romu kurmuştum sorunsuzca çalışıyordu
Arkadaslar elimde casper via v6x var ama format hard reset atamiyorum nedeni nedir fabrika ayarlarına don diyorum onuda yapmıyor veriler siliniyo diyip kapanıyor sonra yeniden başlıyor sebebi
Arkadaslar elimde casper via v6x var ama format hard reset atamiyorum nedeni nedir fabrika ayarlarına don diyorum onuda yapmıyor veriler siliniyo diyip kapanıyor sonra yeniden başlıyor sebebi