Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Casper VIA V9 Yazılım Yükleme
Paradox - #1
Casper VIA V9
Yazılım Yükleme
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Dosyaları indirme linki: (Beklemek ve hız limiti yok.)
Yazılımı indirdiniz mi?
İndirdiyseniz, indirdiğiniz dosyaların arasında yazılım yükleme işlemi için ihtiyacınız olan her şey mevcuttur. scatter dosyasının adı farklı olabilir.
scatter dosyasını programa gösteriniz.
Merhaba son 2 aydır twitter ve brawl stars harici uygulamalar çalışmıyor.Yani facebook,clash royale,kamera,galeri,google chrome,play store basıyorum beyaz ekran olup direk kapanıyor,bazen kafasına göre açılıyor.Verileri temizle vs herşeyi denedim telefonu sıfırladım çözülmüyor,hard reset attım yok.Googlenin uygulama bilgisine giriyorum güncellemeleri kaldır diyorum çözülüyor fakat diğer uygulamalarda bunlar olmadığından yapamıyorum bunu nasıl çözebilirim bu işime yarar mı? ayrıca bundan 2 sene önce kingroot yükleyip root atmıştım daha sonra silmiştim ondan olabilir mi dicem ama aradan 2 sene geçmiş şimdi yapması normal mi?
lyviq - #9
ve benim telefonum laptopa bağlanmıyor sarj oluyor fakat bilgisayarım kısmında gözükmüyor bunu nasıl çözerim
lyviq - #10
Up yazılımı yükleyeceğim fakat pc okumuyor sarj ediyor sadece başka bir yolu yokmu wireless ile falan atılmazmı