T TOLGA256 Yeni üye Kayıtlı üye 14 Ocak 2017 1 0 1 31 15 Ocak 2017 #1 Desen kilidi unutulmuş tableti formatlayacagım fakat recovery moda giremiyorum...
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,675 163 www.yavuzcakar.com 15 Ocak 2017 #2 TOLGA256' Alıntı: Desen kilidi unutulmuş tableti formatlayacagım fakat recovery moda giremiyorum... Genişletmek için tıkla ... Cihazın model numarasını doğru yazdığınızdan emin misiniz? Yaptığım aramalarda karşıma hep Freelander PD60-C çıkıyor. Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. bulunan konudan faydalanarak cihazınızı fabrika ayarlarına çekebilirsiniz. Son düzenleme: 16 Ocak 2017
TOLGA256' Alıntı: Desen kilidi unutulmuş tableti formatlayacagım fakat recovery moda giremiyorum... Genişletmek için tıkla ... Cihazın model numarasını doğru yazdığınızdan emin misiniz? Yaptığım aramalarda karşıma hep Freelander PD60-C çıkıyor. Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. bulunan konudan faydalanarak cihazınızı fabrika ayarlarına çekebilirsiniz.