General Mobile e-Tab 4 Siyah Ekran Sorunu - General Mobile Yazısında Kalma
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
General Mobile e-Tab 4 Siyah Ekran Sorunu - General Mobile Yazısında Kalma
merhaba arkadaşlar bu konu hakkında biçok site gezdim ama bi turlü çözemedim. Bende ki tablet de power + ses açma tuşuna bastıgım zaman factory recory seçenekleri gelmiyor. bazı sitelerde usb bağlayım adb "fastboot flash recovery recovery.img" yaptım olmadı çünkü tablet usb donanım olarak görmüyor. factory recory seçenegine nasıl gireceğim konusunda yardımlarına ihtiyacımız var.
Paradox - #2
Burada bulunan konulara ve konulara yazılan yorumlara bir bakınız.
Bu cihaz hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.
Bazı General Mobile markalı cihazların USB bağlantılarında engellemeler olduğunu duymuştum.
Sizin cihazınız için de aynı durum söz konusu olabilir.
Ayrıca, cihazınızın USB portunda bir sorun olabilir mi?
yazılım atmadan android vers 4.4.4 yukseltmek için usb dosyaları atmıştım bence usb sorun olmadığı düşünüyorum. android 5.0 yüklemek istedikten sonra bu oldu.