I ileri_efe Yeni üye Kayıtlı üye 11 Eyl 2018 9 0 1 54 11 Eyl 2018 #1 Google play da oyunlar uygulamalar vb simgeleri net değil nedeni ne olabilir MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Moderatör tarafında düzenlendi: 12 Eyl 2018
Google play da oyunlar uygulamalar vb simgeleri net değil nedeni ne olabilir MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,675 163 www.yavuzcakar.com 12 Eyl 2018 #2 Ekran ayarlarını kontrol ediniz. Görüntü ile ilgili başka bir yerde sorun yaşıyor musunuz ve Google Play güncel mi?
Ekran ayarlarını kontrol ediniz. Görüntü ile ilgili başka bir yerde sorun yaşıyor musunuz ve Google Play güncel mi?
I ileri_efe Yeni üye Kayıtlı üye 11 Eyl 2018 9 0 1 54 12 Eyl 2018 #3 Paradox' Alıntı: Ekran ayarlarını kontrol ediniz. Görüntü ile ilgili başka bir yerde sorun yaşıyor musunuz ve Google Play güncel mi? Genişletmek için tıkla ... Google play güncel fakat güvenlik sertifikası yok diyor kuzenimle s7 edge var onda öyle onun telefon da yurt dışı acaba bununla alakası olabilir mi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paradox' Alıntı: Ekran ayarlarını kontrol ediniz. Görüntü ile ilgili başka bir yerde sorun yaşıyor musunuz ve Google Play güncel mi? Genişletmek için tıkla ... Google play güncel fakat güvenlik sertifikası yok diyor kuzenimle s7 edge var onda öyle onun telefon da yurt dışı acaba bununla alakası olabilir mi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,675 163 www.yavuzcakar.com 13 Eyl 2018 #4 ileri_efe' Alıntı: Google play güncel fakat güvenlik sertifikası yok diyor kuzenimle s7 edge var onda öyle onun telefon da yurt dışı acaba bununla alakası olabilir mi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum. Piyasadaki cihazların yarısı sertifikasız. İlerleyen günlerde gelecek bir Goolge Play güncellemesi ile sorun kendi kendine düzelebilir.
ileri_efe' Alıntı: Google play güncel fakat güvenlik sertifikası yok diyor kuzenimle s7 edge var onda öyle onun telefon da yurt dışı acaba bununla alakası olabilir mi MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Sanmıyorum. Piyasadaki cihazların yarısı sertifikasız. İlerleyen günlerde gelecek bir Goolge Play güncellemesi ile sorun kendi kendine düzelebilir.
I ileri_efe Yeni üye Kayıtlı üye 11 Eyl 2018 9 0 1 54 13 Eyl 2018 #5 Paradox' Alıntı: Sanmıyorum. Piyasadaki cihazların yarısı sertifikasız. İlerleyen günlerde gelecek bir Goolge Play güncellemesi ile sorun kendi kendine düzelebilir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paradox' Alıntı: Sanmıyorum. Piyasadaki cihazların yarısı sertifikasız. İlerleyen günlerde gelecek bir Goolge Play güncellemesi ile sorun kendi kendine düzelebilir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,675 163 www.yavuzcakar.com 14 Eyl 2018 #6 Rica ederim.