- 15 Eyl 2018
- 2
- 0
- 1
- 55
merhaba mtk 2503 işlemcili saatim kapandı yapabilleceğimiz hiç bir şey yokmudur şu saatten sonra en azından denemiş oluruz saat ekran açılıyor fakat sım kart okumuyor yardımlarınızı bekliyorum
merhaba mtk 2503 işlemcili saatim kapandı yapabilleceğimiz hiç bir şey yokmudur şu saatten sonra en azından denemiş oluruz saat ekran açılıyor fakat sım kart okumuyor yardımlarınızı bekliyorum
Ben tanıdık bir TLF tamircisi ne IMEI değişimi yaptırdım kendim bilgisayardan okadar uğraşmama rağmen saati sadece harici bellek olarak bilgisayara tanitabildim şuan aktif saat tek sorun IMEI değiştiren arkadaş IMEI numarasını hatırlamadığı için sadece telefon olarak kullanıyoruz size tavsiyem telefon tamircileri yapıyor bu işi bı göstermeniz gerekiyor saati izi iyi aksamlar@Paradox aynı sorunla su an bende başbasayım.. saat 120 gunun ardından kapandı .. ve su an ihtiyacım olan şey imei degişimi yapabilmek ardından yeni imei ve id number satıcıya bildirmek ..
ancak saat pcye baglandıgında herhangi bir işlem yapamıyorum .. açıkcası bu işlerden de pek anladıgım söylenemez bana yardımcı olabilirmisiniz
ben bulundugun yerdeki telefon tamırcılerine sordum imeiden oturu kapandıgı için ya yapmak istemiyorlar ya da saat ücreti kadar para istiyorlar ..
ben bu saatten hem yigenlerime de aldırdım patır patır saatler kapanmaya başladı ... halbuki aldıgım satıcı imeileri degiştirdigini söylemişti tabii kapalı kutu gelen saatin imeisinin degişmeyecegini akıl etmek bana pahalıya patladı .. satıcı sen imeileri degiştir ben id ve imei tanıtımını yaparim dedi bakalım belkı bir bilen çıkar bekliyorum