HTC Desire 828 (A51BML_TUHL) Stok veya Custom Rom Var mı?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HTC Desire 828 (A51BML_TUHL) Stok veya Custom Rom Var mı?
Cihazınıza uygun yazılım var fakat ücretli satılıyor. Xtc2clip box support, unda vardır. Bu box ücretli pahalı bir box'tır. Teknik Servislerde bulunur. Cihazınızın yazılım sorunu için, ilk önce format atın sonra güncellemeleri varsa yapın. Düzelmez ise mecburen bir teknik servise verip yazılım attıracaksınız.
arkadaşlar HTC Desire 828 (A51BML_TUHL) rom dosyasını uzun araştırmalar sonucunda buldum siteye yüklemek istedim ama boyut büyük diye uyarı veriyor yardımcı olursanız yükleme yaparım belki işine yarayan olur
arkadaşlar HTC Desire 828 (A51BML_TUHL) rom dosyasını uzun araştırmalar sonucunda buldum siteye yüklemek istedim ama boyut büyük diye uyarı veriyor yardımcı olursanız yükleme yaparım belki işine yarayan olur