Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim HTC cihazlarının bir çok 828 modeli var. Mtk işlemcilisi var sonra Qualcom işlemcilisi var. Bunu Öğrenmek için cihazın tam modelini Öğrenmek gerek. Onun içinde cihazı kapatın 10 saniye bekleyin ses kısma ve power ile cihazı açın ekranda çıkan yazıları buraya resim olarak veya yazı olarak atın. Ben size nasıl imei tamiri olacağını yazacağım.
Kardeşim HTC cihazlarının bir çok 828 modeli var. Mtk işlemcilisi var sonra Qualcom işlemcilisi var. Bunu Öğrenmek için cihazın tam modelini Öğrenmek gerek. Onun içinde cihazı kapatın 10 saniye bekleyin ses kısma ve power ile cihazı açın ekranda çıkan yazıları buraya resim olarak veya yazı olarak atın. Ben size nasıl imei tamiri olacağını yazacağım.
program ile işlem yapabilirsiniz.Takıldığınız yer olursa yardımcı olurum.
Unutmayınız..!!!
İmei yazma işlemi yasal değildir. Sadece telefonun üzerinde yazan imei numarasını onarım için kullanın... Buradaki işlemler yapılırken yanlış işlem yapıldığı takdirde cihazınızda zarar oluşabilir ve Cihazda oluşacak zarardan Mobil Kulüp ve BEN sorumlu değilimdir.
brc212121 - #7
htcv 728 ,htc one e9 dual sim bunlarıda burdan yapabilirmiyim
Mithat - #8
Merhaba bende HTC 828 MTK islemcili cihaz var imdi 30 gün sonra kapanacak bu linkini verdiğiniz uygulama nasıl kullanılıyor yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba bende HTC 828 MTK islemcili cihaz var imdi 30 gün sonra kapanacak bu linkini verdiğiniz uygulama nasıl kullanılıyor yardımcı olursanız sevinirim
htc 828 in işlemcisi mt6753. bu ilemciye uygun windown 10 driverlarını bulamıyorum. ayrıca maui programıyla imei yazmak için modem dosyasıda gerekiyor. onuda bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum.
hocam linkteki adımların hepsini yapıyorum ama bilgisayar telefonu görmüyor. aygıt yöneticisinde görür gibi oluyor. bir iki saniye sonra kayboluyor. haliyle programda telefonu görmüyor.
hocam linkteki adımların hepsini yapıyorum ama bilgisayar telefonu görmüyor. aygıt yöneticisinde görür gibi oluyor. bir iki saniye sonra kayboluyor. haliyle programda telefonu görmüyor.
hocam masaüstünde windows 10 var. onda olmadı. birde windows 7 de deneyeyim dedim. dizüstüne windows 7 kurdum. gene olmadı. videolara bakıyorum, anlatımlara bakıyorum çok kolay bir işlem gibi ama gel gör ki telefonu iki bilgisayarada tanıtamadım. birde desire 728 de denedim. acaba onu tanıyacak mı onda da aynı şey. anlamadım gitti.
hocam masaüstünde windows 10 var. onda olmadı. birde windows 7 de deneyeyim dedim. dizüstüne windows 7 kurdum. gene olmadı. videolara bakıyorum, anlatımlara bakıyorum çok kolay bir işlem gibi ama gel gör ki telefonu iki bilgisayarada tanıtamadım. birde desire 728 de denedim. acaba onu tanıyacak mı onda da aynı şey. anlamadım gitti.
Telefonlar hakkında yeterli bilgiye sahip değilim.
Bu nedenle bende sizin gibi araştırıyor ve bulduklarımı paylaşıyorum. Burada bulunan konudan anladığım kadarıyla, cihazınızın S-OFF olması gerekiyor.
Ayrıca, burada bulunan konuya bakmanız da faydalı olacaktır.
ByDogukann - #20
Oncelikle gelistirici seceneklerinden usb hata ayiklamayi acin. Ardindan
hocam dün dizüstüne oturup win 7 kurdum ama ordada aynı şeyler oldu. aygıt yöneticisinde bir kaç saniye gözüküyor sonra kayboluyor. tabi programda telefonu görmüyor. neden böyle oluyor anlamadım.
hocam dün dizüstüne oturup win 7 kurdum ama ordada aynı şeyler oldu. aygıt yöneticisinde bir kaç saniye gözüküyor sonra kayboluyor. tabi programda telefonu görmüyor. neden böyle oluyor anlamadım.
Hocam bi driver eksik ama bilmiyorum tam olarak ne oldugunu sen usb ile pcye bagla aygit yoneticisinde telefon sorunsuz gozukmeli . ayrica modem dosyasini orjinal rom un icjnden bulabilirsin.
Hocam bi driver eksik ama bilmiyorum tam olarak ne oldugunu sen usb ile pcye bagla aygit yoneticisinde telefon sorunsuz gozukmeli . ayrica modem dosyasini orjinal rom un icjnden bulabilirsin.
Sorun nereden kaynaklanıyor anlayabilmiş değilim.
Soru cevap konusunda artık tekrara düştük.
Cihazınızı bit teknik servise götürme zamanınız geldi sanırım.
Sorun nereden kaynaklanıyor anlayabilmiş değilim.
Soru cevap konusunda artık tekrara düştük.
Cihazınızı bit teknik servise götürme zamanınız geldi sanırım.
Aşağıdaki videodan faydalanarak IMEI tamir işlemi yapabilirsiniz.
Bu işlem cihazı fabrika ayarlarına çekene kadar geçerlidir.
Cihazı fabrika ayarlarına çekerseniz, işlemi yenilemeniz gerekir.
ByDogukann - #34
Hocam orijinal rom dışında rom kullanıyorsanız atamazsınız her rom a atılmıyor imei için oijinal rom lazım o yüzden aranıyor olabilirsiniz.