mrb arkadaşlar elimde şuan htc x9u var imei repair yardmı xtc2clıp elimde var
Cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın. Ekran resmini konuya atın.mrb arkadaşlar elimde şuan htc x9u var imei repair yardmı xtc2clıp elimde var
Buyrun serdar abiCihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın. Ekran resmini konuya atın.
Cihazınız s off olduğu için box olmadan da imei yazmak mümkündür. Cihazı ilk önce unlock yapın. Unlock nasıl yapılacağı htc bölümünde bizzat anlattım. Unlock yapılınca telefon sıfırlanır bilginiz olsun.Buyrun serdar abi
![]()
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hemen bakiyorumCihazınız s off olduğu için box olmadan da imei yazmak mümkündür. Cihazı ilk önce unlock yapın. Unlock nasıl yapılacağı htc bölümünde bizzat anlattım. Unlock yapılınca telefon sıfırlanır bilginiz olsun.
Cihaz unlock olduktan sonra uygun bir twrp yükleyip twrp den süper su yükleyin. cihaz root olacak. Sonra adb komutu ile imei yazmak mümkün. Siz cihazı unlock yapın gerisi kolay.
Ayrıca tüm hesaplardan çıkış yapın. Bide Gmail vesaire ile uğraşmayın.hemen bakiyorum
hocam tmm bide uncuk xtc nrde yaziyorAyrıca tüm hesaplardan çıkış yapın. Bide Gmail vesaire ile uğraşmayın.
Orası çok önemli değil herhangi bir model seç olur. Xtc2clip direk unlock yapması gerek denedin mi?Serdar abi burda x9u yok
![]()
xtc yapamadım serdar abiOrası çok önemli değil herhangi bir model seç olur. Xtc2clip direk unlock yapması gerek denedin mi?
Anladım herhangi bir model seç işlemlere devam et.xtc yapamadım serdar abi
Cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın. Eğer üstte locked değilde unlocked yazıyor ise unlock olmuştur.Unlock oldumu serdar abi
Tmm serdar abi sana yarın haber veririm ciktimCihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses kısma ve power ile cihazı açın. Eğer üstte locked değilde unlocked yazıyor ise unlock olmuştur.
Yok hala locked yazıyor. Unlocked yazması gerek oradaSerdar abi herhalde olmamış
![]()
@silivriserdar abi htcdev.com kayit olamadım ya ?Yok hala locked yazıyor. Unlocked yazması gerek orada
Bunu başaracağını düşünüyorum. Başka türlü olmaz. Biraz uğraşacaksın mecbur.@silivriserdar abi htcdev.com kayit olamadım ya ?