- 16 Ocak 2017
- 8
- 2
- 3
- 40
sa. uygulamayı açtıktan sonra menüde WAP PUSH SI BİRDE WAP PUSH SL menüsü var biz WAP PUSH SL menüsünden işlem yapacağız. enter the phone number yazan yere msj atacağımız telefon numarasını yazıyoruz. örn: 0500 000 00 00 gibi. message bölümüne deBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yazıp send wap push SL diyoruz ve sorunsuz msj gitmiş oluyor. bundan sonraki rutin işlemleri tamamlayıp halledebilirsin.
wap push SL gir dediklerimi yap benimde başıma geldi daha önce mesaj attığın numaranın başına 0 koymayı unutmaustacım bunları yapıyorum zaten ama send wap push sl tıkladıktan sonra generic failure diyor. msj gitmiyor
wap push SL gir dediklerimi yap benimde başıma geldi daha önce mesaj attığın numaranın başına 0 koymayı unutma
j8frp açmaya çalıştığınız cihaz marka modeli nedir
tam uzantı söyler misin kardeşim örneğin 730f, j701f gibi
tam uzantı söyler misin kardeşim örneğin 730f, j701f gibi
istersen yazılım ve combination dosyası verebilirim yapabilirim dersen. istersen eğer download moda alıp ekran görüntüsü paylaşman yeterli olur810f şu an için. ama bu uygulama sürekli lazım olacak. bi şekilde çalıştırmam lazım bu hushsms dene illeti
istersen yazılım ve combination dosyası verebilirim yapabilirim dersen. istersen eğer download moda alıp ekran görüntüsü paylaşman yeterli olur
arkadaşlar sorun çözüldü. kullanılan hattan kaynaklanıyormuş. turktelekom hat ile hiç bir şekilde msjı göndermiyor. vodafone veya turkcell ile gönderiyor.
Ben Turkcell hattıyla TurkTelekom'a gönderdim her ikisi de mi TurkTelekom olmayacak? Bekleyerek de denedim çünkü. Bir de mesaj gönderdiğim Turkcell hattında SMS yok bundan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ama?arkadaşlar sorun çözüldü. kullanılan hattan kaynaklanıyormuş. turktelekom hat ile hiç bir şekilde msjı göndermiyor. vodafone veya turkcell ile gönderiyor.
aynen bu bilgiyi burada bulamasaydım başka yerde bulamazdım sanırım cok tesekkur ederim paylaşan arkadaşa