Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paradox; Benim cihazda google play hataları verip duruyordu ht-019 yükledim buraya bakmadan önce dokunmatik sorunu yaptı. Sonra burası denk geldi okudum pc-90-nv97 yükledim ama aynı google play ve uygulama sorunları baş gösterdi. Sizlerde bunlar var mı yoksa sadece ben mi yaşıyorum?
Paradox; Benim cihazda google play hataları verip duruyordu ht-019 yükledim buraya bakmadan önce dokunmatik sorunu yaptık. Sonra burası denk geldi okudum pc-90-nv97 yükledim ama aynı google play ve uygulama sorunları baş gösterdi. Sizlerde bunlar var mı yoksa sadece ben mi yaşıyorum?
Bu tip bir cihaz bana da gelmişti. İçi silinmiyor ve yazılım yüklenmiş görünse bile, aslında hiçbir değişiklik olmuyordu. Cihaz gene aynı şekil kalıyordu. Bu tip cihazlarda benim tahminim eMMC çipi arızasından dolayı böyle yapıyor. Tabi siz gene farklı yazılımlarda deneyebilirsiniz. Benimkisi sadece bir tahmin.
Rom yükleniyor aslında ama eski yazılımda olduğu gibi uygulama hataları veriyor. Şimdi bir tane daha denedim ama görüntü sorunu yaptı Ne kadar sorunlu bir cihaz.
Rom yükleniyor aslında ama eski yazılımda olduğu gibi uygulama hataları veriyor. Şimdi bir tane daha denedim ama görüntü sorunu yaptı Ne kadar sorunlu bir cihaz.
hytab ht19 modeli tablet var ekran desen kilidi mevcut rom indirdim ama atamadım bilgisayar direk görmüyor recovery modunada giremedim nasıl girerim recovery moda yardımcı olurmusunuz acil
hytab ht19 modeli tablet var ekran desen kilidi mevcut rom indirdim ama atamadım bilgisayar direk görmüyor recovery modunada giremedim nasıl girerim recovery moda yardımcı olurmusunuz acil