Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kawai Intel Inside WA-558/INT
Ufux - #1
Merhaba arkadaşlar,
Elimde Kawai wa-558/int model bir tablet var. tablet bana Ekranda görüntüler yazılar ters dönmüş olarak geldi. Açılışta da ters. Kawai nin sitesindeki yükleyici programı ve yazılımı indirdim ama bi türlü çalıştıramadım. yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Elimde Kawai wa-558/int model bir tablet var. tablet bana Ekranda görüntüler yazılar ters dönmüş olarak geldi. Açılışta da ters. Kawai nin sitesindeki yükleyici programı ve yazılımı indirdim ama bi türlü çalıştıramadım. yardımlarınızı bekliyorum.
hocam zaten konuda belirttim. indirdim program ve yazılımı. Bir türlü beceremedim çalıştırmayı ve yazılımı yüklemeyi ben bu konuda yardım istiyorum. programın kullanımı hakkında yani :/
Edit: Program ile yazılımı yükleyemiyorum. İndirilen yazılımın içinde .img uzantısı yok. bundan kaynaklı program kullanılamıyor. FLS uzantılı olarak iniyor yazılım.
hocam zaten konuda belirttim. indirdim program ve yazılımı. Bir türlü beceremedim çalıştırmayı ve yazılımı yüklemeyi ben bu konuda yardım istiyorum. programın kullanımı hakkında yani :/
Edit: Program ile yazılımı yükleyemiyorum. İndirilen yazılımın içinde .img uzantısı yok. bundan kaynaklı program kullanılamıyor. FLS uzantılı olarak iniyor yazılım.
İlginç bir yaklaşım.
Lakin burada dikkat edilmesi gereken, verilen şeyin ehliyet olmadığıdır.
Sonuçta üyemiz aldığı bilgi ile en fazla bir cihazı bozar.
Hepsi bu.
İlginç bir yaklaşım.
Lakin burada dikkat edilmesi gereken, verilen şeyin ehliyet olmadığıdır.
Sonuçta üyemiz aldığı bilgi ile en fazla bir cihazı bozar.
Hepsi bu.
Merhaba arkadaşlar,