- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41

Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Şifre
Kod:
!iTCyoLFXEksumA10iMRSPE7fIXlzBoZbAX409tYCXPg
Moderatör tarafında düzenlendi:
!iTCyoLFXEksumA10iMRSPE7fIXlzBoZbAX409tYCXPg
Bildiğim kadarıyla bu yazılım 2 hat içinde uygun. Ama tabi deneme yapmadım. Burada yapacağınız işlemlerden oluşacak olumsuzluklardan ben ve mobilkulup sitesi sorumlu değildir. Tüm sorumluluk size aittir.bu tek hatlı olan için mi acaba?
tek hatlı cihaza denedim sonuç mükemmel teşekkür ederim emeğe saygı usta
hangi program ile atıyoruz?_ qfil ile olmadı?
merhaba yeniyim öncelikle telefon sürekli android system revovery ekranında kalıyor sizin arkadaşa önerdiğiniz zip dosyasını indirdim ve gereken tüm adımları uygulayarak yazılımı yükledim download succed yazmasına rağmen olmadı herşeyi denedim lütfen yardımcı olun.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.Buyrunuz Qfil Yazılımı
merhaba yeniyim öncelikle telefon sürekli android system revovery ekranında kalıyor sizin arkadaşa önerdiğiniz zip dosyasını indirdim ve gereken tüm adımları uygulayarak yazılımı yükledim download succed yazmasına rağmen olmadı herşeyi denedim lütfen yardımcı olun.
denedim sol altta mavi yazı ile yazılım yükleme başarılı yazıyor fakat telefonda hiçbirşey değişmiyor.isterseniz video alıp size gönderebileceğim bir adresden gönderimKonunun ilk mesajında paylaşılan yazılımı denediniz mi?