Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Lenovo K53a48 (k6 note) cihazım hardbrick oldu. Download mode firemiyorum ses arttırma ve güç tuşu kombinasyonu ile. Twrp ve fastboot moduna girebiliyorum ancak stock rom nasıl kurabilirim? Anlatılan yöntemle de yapamadım.
Arkadaşlar Lenovo K53a48 (k6 note) cihazım hardbrick oldu. Download mode firemiyorum ses arttırma ve güç tuşu kombinasyonu ile. Twrp ve fastboot moduna girebiliyorum ancak stock rom nasıl kurabilirim? Anlatılan yöntemle de yapamadım.
Cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses açma tuşuna basılı tutarak usb kablo ile pc'ye bağlayın. Sonra aygıt yöneticisinde bakın cihazın nasıl gözüküyor?
Cihazı kapatın 10 saniye bekleyin sonra ses açma tuşuna basılı tutarak usb kablo ile pc'ye bağlayın. Sonra aygıt yöneticisinde bakın cihazın nasıl gözüküyor?
Diğer aygıtlar kısmından
-ADB Interface
Bunda soru işareti var.
Android Device kısmında
-Android ADB Interface
-Android Bootloader Interface
Bu ikisinde ünlem gösteriyor.
Taşınabilir Aygıtlar kısmında
-Lenovo Vibe K6 yazıyor.
Diğer aygıtlar kısmından
-ADB Interface
Bunda soru işareti var.
Android Device kısmında
-Android ADB Interface
-Android Bootloader Interface
Bu ikisinde ünlem gösteriyor.
Taşınabilir Aygıtlar kısmında
-Lenovo Vibe K6 yazıyor.
Cihazınızın ses açma ses kısma ve her ikisine de basarak pc'ye bağlayarak deneme yapın. Bunları yaparken pc aygıt yöneticisinde cihazınız Qualcom olarak görülmesi lazım. Ondan sonra yazılım yükleme işlemi yapabilirsiniz. Yani özetle cihazınız pc ile iletişimde olmalıdır başka türlü yazılım yüklemesi yapılmaz. Konu başında gerekli detayları verdim oradan bakarak yapabilirsiniz.
Cihazınızın ses açma ses kısma ve her ikisine de basarak pc'ye bağlayarak deneme yapın. Bunları yaparken pc aygıt yöneticisinde cihazınız Qualcom olarak görülmesi lazım. Ondan sonra yazılım yükleme işlemi yapabilirsiniz. Yani özetle cihazınız pc ile iletişimde olmalıdır başka türlü yazılım yüklemesi yapılmaz. Konu başında gerekli detayları verdim oradan bakarak yapabilirsiniz.
O cihaz snapdragon Qualcom işlemcili mutlaka o moda girer. Ama siz bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz. Tüm tuş kombinasyon yöntemlerini deneyin.
Bide cihazda twrp mi yüklü şu an?
bulunan dosyayı indirin ve hafıza kartına atın sonra twrp ile yükleme yapın. İlk açılışta biraz geç açılır acele etmeyin. Ve şarjı dolu olsun cihazınızın.
bulunan dosyayı indirin ve hafıza kartına atın sonra twrp ile yükleme yapın. İlk açılışta biraz geç açılır acele etmeyin. Ve şarjı dolu olsun cihazınızın.
Bakıyorum şimdi, başka rom bulalım. Aslında bu hatayı bende bir kaç cihazda aldım. Google bu hatayı yazınca bir kaç düzeltmek için öneriler var isterseniz onları bir deneyin.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
silivriserdar - #38
Cihazı fastboot moda al verdiğim twrp ismini recovery olarak değiştir sonra adb minimal dosyasının içine at. Sonra o dosya içinde komut penceresini çalıştır. Sonra fastboot flash recovery recovery.img enter de