- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Merhaba arkadaşlar bu paylaşacağım konuda lg g3 Stylus D693TR cihazına nasıl yazılım yüklenir onu anlatacağım. Octoplus box ile denedim 2 farklı pc'de ne yazıkki yüklenmedi. Bende şimdi aşağıda anlattığım yöntem ile cihaza yazılım yükleyip çalıştırdım.
İlk önce sp flash tool ile boot ve recovery dosyası yükleyeceğiz. Sonra cihaza original kendi kdz dosyasını yükleyeceğiz.
Bu yapacağınız işlemlerden oluşacak olumsuzluklardan ben ve mobilkulup sitesi sorumlu değildir.
İlk önce sp flash tool ile boot ve recovery dosyası yükleyeceğiz. Sonra cihaza original kendi kdz dosyasını yükleyeceğiz.
Bu yapacağınız işlemlerden oluşacak olumsuzluklardan ben ve mobilkulup sitesi sorumlu değildir.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
bulunan dosyayı indirin ve açın.- Dosya içinden çıkan sp flash tool açalım. Ve gene aynı dosya içinde olan scatter dosyasını seçelim.
- Şimdi seçili olarak gelen boot.img dosyasının altında recovery.img dosyasını biz seçelim. Sp flash tool programında download tuşuna basalım.
- Her 2 dosyayı seçtiysek telefonu kapatalım ve pc'ye bağlayalım. Yükleme yapıldıktan sonra cihazı çıkaralım.
- Şimdi cihazımızı tekrar kapatalım ve ses açmaya basılı tutarak usb kablo ile pc'ye bağlayın. Download modunda açılak.
-
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan yazılımı indirin.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirip kurun.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.açalım ve dosyaları seçip işlemi başlatalım.
Yazılım yüklenince cihazı açalım.

Moderatör tarafında düzenlendi: