M
minittinim
Misafir / Ziyaretçi
kolay gelsin arkadaşlar elimde lg-k420n var imei repair octopus da açık değil yardım için şimdiden teşekkürler
Diğer 420 açık olan bir model ile deneme yapın.kolay gelsin arkadaşlar elimde lg-k420n var imei repair octopus da açık değil yardım için şimdiden teşekkürler
@symbazz abi lg-octopus 2.7.6 son güncelemsi?Octoplus versiyonunun en güncelini yükle. Kapalı değil bildiğim kadarıyla.
Octoplus versiyonunun en güncelini yükle. Kapalı değil bildiğim kadarıyla.
Octoplus Box ta k420n modeli için imei repair mevcut. Diğer main yazan yere tıklayın.@silivriserdar abi foto bakın acık değil?
hocam açık değil sizde octpus düşük versyonu varsa link vere bilirmisin sana zahmetOctoplus Box ta k420n modeli için imei repair mevcut. Diğer main yazan yere tıklayın.
![]()
Bende yok şu an, pc de vards pc yanımda değil. Ama siz bir octoplus programını tekrar başlatın. Gerekirse en yeni sürümü tekrar kurun.hocam açık değil sizde octpus düşük versyonu varsa link vere bilirmisin sana zahmet
tmm @silivriserdar abi hemen bakiyorumBende yok şu an, pc de vards pc yanımda değil. Ama siz bir octoplus programını tekrar başlatın. Gerekirse en yeni sürümü tekrar kurun.
Bilgisayarınızı biraz silkeleyin, kendine gelir belki. Zannediyorum çay içmediniz, gözünüzden kaçıyor.![]()
Elimde şu an octoplus Box yok olan varsa bir bakabilirse iyi olur. Olmaması imkansız her yeni güncelleme ile octoplus yeni cihazlar ekler ama eski cihazları silmez. Sitesine girip daha yeni bir sürüm varsa onu indirip bir deneyin.@silivriserdar abi olmiyor yine ayini ancak 2.5.6 gibi versyon olur son versyon da yok
Hocam başka bir arkadaşa baktım ondan var bende yok nasıl olcakElimde şu an octoplus Box yok olan varsa bir bakabilirse iyi olur. Olmaması imkansız her yeni güncelleme ile octoplus yeni cihazlar ekler ama eski cihazları silmez. Sitesine girip daha yeni bir sürüm varsa onu indirip bir deneyin.
Tekrar indirip kur. Muhtemelen sorun düzelecektir.Hocam başka bir arkadaşa baktım ondan var bende yok nasıl olcak
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tmm indirsin geri döncemTekrar indirip kur. Muhtemelen sorun düzelecektir.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
serdar abi coook tşk olduTekrar indirip kur. Muhtemelen sorun düzelecektir.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.