Letgoda şehir içinde uygun fiyata iphone 5s buldum .(150 Tl) Logoda kaldığını ve tüm donanımlarının problemsiz çalıştığını iddaa ediyor. İnternette kısa araştırmam sonucu bu sorunu yaşayanların çoğu tuş kombinasyonu , yazılım vs ile ayağa kaldırmış telefonu . Elimde kalma ihtimali, paranın yanma ihtimali nedir diye bilgili arkadaşlara bir sormak istedim . ?
Neden İlgi duydum ?
Lg g3 ve g4lerde benzer sorun olduğunu hemen hemen hepimiz biliyoruz çoğunlukla sıkıntı işlemciden olsada yazılımla gideren bi çok kişi tanıyorum . Bu işin ticaretini yapanlar bile var . Avını bekleyen kurt gibi letgoda bu arızada ki telefonları toplayıp yazılım ile giderip aldığı fiyatın kat kat üstüne satanlar , para karşılığında uzaktan bağlantı ile yazılım atıp sorunu giderenler bile var.
sizce denemeye değer mi ?

Neden İlgi duydum ?
Lg g3 ve g4lerde benzer sorun olduğunu hemen hemen hepimiz biliyoruz çoğunlukla sıkıntı işlemciden olsada yazılımla gideren bi çok kişi tanıyorum . Bu işin ticaretini yapanlar bile var . Avını bekleyen kurt gibi letgoda bu arızada ki telefonları toplayıp yazılım ile giderip aldığı fiyatın kat kat üstüne satanlar , para karşılığında uzaktan bağlantı ile yazılım atıp sorunu giderenler bile var.
sizce denemeye değer mi ?
Son düzenleme: