Tgrl38 Yeni üye Kayıtlı üye 25 Eyl 2018 1 0 1 25 25 Eyl 2018 #1 Cihazın mikrofonu çalışmıyor daha önce garantiye verdim yazılım yüklenmiş şimdi garanti süren bitti yardımlarınızı bekliyorum
Cihazın mikrofonu çalışmıyor daha önce garantiye verdim yazılım yüklenmiş şimdi garanti süren bitti yardımlarınızı bekliyorum
M Machine Çalışkan üye Kayıtlı üye 31 May 2018 851 341 63 Türkiye 25 Eyl 2018 #2 Yazılım yükleyerek mi mikrofon sorun çözülmüştü serviste daha önce ? Eğer öyle ise cihazın donanımında yani fiziki bir arıza yok sanırım ?
Yazılım yükleyerek mi mikrofon sorun çözülmüştü serviste daha önce ? Eğer öyle ise cihazın donanımında yani fiziki bir arıza yok sanırım ?
byalphax Yeni üye Kayıtlı üye 14 Şub 2018 21 6 3 25 23 Nis 2019 #3 illegal27' Alıntı: Yazılım yükleyerek mi mikrofon sorun çözülmüştü serviste daha önce ? Eğer öyle ise cihazın donanımında yani fiziki bir arıza yok sanırım ? Genişletmek için tıkla ... Aynı sorun bendede var sorun donanımsal değil ses kaydı falan yaparken ses gidiyor çözüm yolu varmıdır?
illegal27' Alıntı: Yazılım yükleyerek mi mikrofon sorun çözülmüştü serviste daha önce ? Eğer öyle ise cihazın donanımında yani fiziki bir arıza yok sanırım ? Genişletmek için tıkla ... Aynı sorun bendede var sorun donanımsal değil ses kaydı falan yaparken ses gidiyor çözüm yolu varmıdır?
M Machine Çalışkan üye Kayıtlı üye 31 May 2018 851 341 63 Türkiye 24 Nis 2019 #4 byalphax' Alıntı: Aynı sorun bendede var sorun donanımsal değil ses kaydı falan yaparken ses gidiyor çözüm yolu varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Forumumuz da @Paradox 'un paylaşmış olduğu yazılımlar mevcut. Yükleyerek deneyebilirsiniz.
byalphax' Alıntı: Aynı sorun bendede var sorun donanımsal değil ses kaydı falan yaparken ses gidiyor çözüm yolu varmıdır? Genişletmek için tıkla ... Forumumuz da @Paradox 'un paylaşmış olduğu yazılımlar mevcut. Yükleyerek deneyebilirsiniz.