merhabalar cihazın romunu bir türlü bulamadım yarımcı olursanız çok sevinirim
anakart : elink mr978_d3_v2_20140404
işlemci: mt8382v
merhabalar cihazın romunu bir türlü bulamadım yarımcı olursanız çok sevinirim
anakart : elink mr978_d3_v2_20140404
işlemci: mt8382v
resimler ektedir ng airmax mt9704 modeli
şimdi birtane buldum onu deniyecem aynı model fakat farklı markanın buldum uyumlu olursa diğer arkadaşların yararlanması için paylaşırım
şimdi birtane buldum onu deniyecem aynı model fakat farklı markanın buldum uyumlu olursa diğer arkadaşların yararlanması için paylaşırım
merhabalar onda diye tablet buldum onunki ilk denememde hardbirck oldu ne sarj ne bilgisayar nede açılıyordu neyseki uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda kurtarmayı basardım farklı sürümüyle denedim uydu cihaz calıstı herhangi bir problem yok gibi ama aşırı cinceşimdi sizinkileride deniyecem en düzgün hangisiyse düzgünn bir bilgi vericem size
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Hocam aynı cihaz bendede var en son gösterdiğin romu nasıl yüklerim benim cihazda açılmıyor brick oldu. ama sp flash tool da rom deneyebiliyorum
ki denedim açılmadı denediklerim
Hocam romu indirdim fakat hangi pro ve nasıl yüklerim ?Konuda paylaşılanBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.rom'u bir denermisiniz. Site Çince ve Türkiye'de yasaklı bir sitedir. VPN ile bağlanıp indirin. BudaBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Hocam romu indirdim fakat hangi pro ve nasıl yüklerim ?
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.docx dosyası
Selamun Aleykum Hocam Hayırlı Ramazanlar Bende şuan sizinle aynı durumdayım ne şarj ne bilgisayar bağlantısı nede açılıyor nasıl kurtarabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.merhabalar onda diye tablet buldum onunki ilk denememde hardbirck oldu ne sarj ne bilgisayar nede açılıyordu neyseki uzun uğraşlar ve araştırmalar sonucunda kurtarmayı basardım farklı sürümüyle denedim uydu cihaz calıstı herhangi bir problem yok gibi ama aşırı cinceşimdi sizinkileride deniyecem en düzgün hangisiyse düzgünn bir bilgi vericem size