poco x3 efs reset ve repair hakkında bilgi yoktu elimden geldğince anlatım yapmaya calıştım
Moderatör tarafında düzenlendi:
efs kodlarını alabılırmıyız mumkunseiyi hoşta dosyaları videoya eklemişsin, onlarıda referanslı eklemişsin..
standart xiaomi repair yöntemi ile birebir aynı sadece silinecek efs birimleri farklılık gösteriyor onlarıda konuya eklememişsin..
hocam emeginize çok teşekürler. peki rar şifresi nedir
Anladıgım kadarı İle vıdeonun sonunda dosya paylasımı var ama s6frelıHangi dosyanın şifresini soruyorsunuz?
jja ve qcn builder.rar ın şifresini istiyorum mümkünseHangi dosyanın şifresini soruyorsunuz?
jja ve qcn builder.rar ın şifresini istiyorum mümkünse
oluyorMi flashtan yeni rom kurunca güncelleme ve hard reset sorun oluyor mu
Note 9 pro gibi değil mi yani işlemlerden sonra stok recoverye dönünce gidiyor muoluyor
ben de mi flash ile yazılım atıp da uçan telefon görmedim ondan şaşırdım arkadaş denemiş mi de uçuyor diyor diye söylüyor dedim.arkadaslar resette atsanız sıfırlamada ceksenız ımeıllerınız ucmaz kolay kolay elınızde umt vs gıbı donglar varsa onlarla attın ben sımdıye kadar ımeılım uctu dıyenı cok az gordum
orasını bılemıyorum walla kus mısalıben de mi flash ile yazılım atıp da uçan telefon görmedim ondan şaşırdım arkadaş denemiş mi de uçuyor diyor diye söylüyor dedim.![]()