Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PolyPad M8A için bu yazılımı indirdim sorunsuz bir şekilde kurdum ama sonrasında görüntü temelli gitti artık cihaz hiç açmıyor. Şarja takınca pil resmi bile çıkmıyor ama akım çekiyor cihaz, sorun ne olabilr ne yapmam lazım
symbazz - #17
Donanımsal bir arızanız olabilir. Neden yazılım atma ihtiyacı duydunuz. Cihaz recovery menüye giriyorsa el formatı atın.
donanımsal arıza yok. çünki format atmadan önce görüntü vardı ama ilk açılış ekranında "android" yazısında kalıyor devam etmiyordu (recovery ile elle format attım düzelmedi o yüzden pc ye bağlayıp yazılım yükledim). Şimdi hiç görüntü gelmiyor ama cihaz açılıyormuş gibi akım çekiyor.
symbazz - #19
Cihazınız M8A olabilir. Belki yazılım elinizdeki cihazın serisine uyumlu değildir.
Evet cihazım M8A zaten, başlıkta da M8A yazılım dediği için bunu indirip kurdum. M8A için orjinal rom varmı? Polypad'in kendi destek sitesine bağlanılamıyor
Evet cihazım M8A zaten, başlıkta da M8A yazılım dediği için bunu indirip kurdum. M8A için orjinal rom varmı? Polypad'in kendi destek sitesine bağlanılamıyor
donanımsal arıza yok. çünki format atmadan önce görüntü vardı ama ilk açılış ekranında "android" yazısında kalıyor devam etmiyordu (recovery ile elle format attım düzelmedi o yüzden pc ye bağlayıp yazılım yükledim). Şimdi hiç görüntü gelmiyor ama cihaz açılıyormuş gibi akım çekiyor.
şu an bu sorun bende de var anakart yapıları aynı iki cihaz var m8a ve m8l yapılar aynı sadece fark m8l de kamera var diye biliyorum m8l nin rom unu indirip m8a ya yükelemeye çalışacağım bakalım
şu an bu sorun bende de var anakart yapıları aynı iki cihaz var m8a ve m8l yapılar aynı sadece fark m8l de kamera var diye biliyorum m8l nin rom unu indirip m8a ya yükelemeye çalışacağım bakalım
Sizin cihazınız aynı marka ve model olmasına rağmen farkı bir versiyon olabilir. Burada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
Yukarıdaki yazılımı ve programı indirdim. Word dosyasında tarif edildiği şekilde M8A tabletime yükleme yapmaya çalıştım. Ses kapama tuşuna bastıktan sonra çince menü olan bir bölüm açıldı ve öylece kaldı. Herhangi bir kurulum gerçekleşmedi. Neden olabilir acaba? Eksik ya da yanlış bir şeyler mi yaptım?
Yukarıdaki yazılımı ve programı indirdim. Word dosyasında tarif edildiği şekilde M8A tabletime yükleme yapmaya çalıştım. Ses kapama tuşuna bastıktan sonra çince menü olan bir bölüm açıldı ve öylece kaldı. Herhangi bir kurulum gerçekleşmedi. Neden olabilir acaba? Eksik ya da yanlış bir şeyler mi yaptım?
Sizin cihazınız aynı marka ve model olmasına rağmen farkı bir versiyon olabilir. Burada bulunan konudan faydalanarak cihazınız için yazılım arayabilirsiniz.
Evet cihaz tamamen kapalıydı. Önce bilgisayar ekranındaki Dowload ı tıkladım, ardından ses kısma düğmesine basarak tableti usb ile bilgisayara bağladım.
Evet cihaz tamamen kapalıydı. Önce bilgisayar ekranındaki Dowload ı tıkladım, ardından ses kısma düğmesine basarak tableti usb ile bilgisayara bağladım.
Bir kaç defa deneyiniz.
Bu işlemleri yaparken de bilgisayarınızın Aygıt Yöneticisi'ni gözlemleyiniz.
Sürücülerle ilgili bir sorun var mı yok mu görürsünüz.
Bir kaç defa deneyiniz.
Bu işlemleri yaparken de bilgisayarınızın Aygıt Yöneticisi'ni gözlemleyiniz.
Sürücülerle ilgili bir sorun var mı yok mu görürsünüz.
Yükleme işlemi gerçekleşti. Programın alt tarafında %100 doldu. Ekranda "ok" yazısı çıktı. Tableti usb den çıkardım ve açma tuşuna bastım. android yazısı devamlı yanıp sönerek ekranda duruyor. Yaklaşık şu anda 5 dakika oldu. Sonunda da açıldı. Teşekkürler..
Yükleme işlemi gerçekleşti. Programın alt tarafında %100 doldu. Ekranda "ok" yazısı çıktı. Tableti usb den çıkardım ve açma tuşuna bastım. android yazısı devamlı yanıp sönerek ekranda duruyor. Yaklaşık şu anda 5 dakika oldu. Sonunda da açıldı. Teşekkürler..
Yazılım attım ilk seferde bitirdi ama yine açılışta kaldı. 2. sefer formatlayarak yazılım attım şimdi hiç açmıyor. Bu yazılıma alternatif yazılım arıyorum. Bilen, bulan varsa paylaşırsa sevinirim.
Yazılım attım ilk seferde bitirdi ama yine açılışta kaldı. 2. sefer formatlayarak yazılım attım şimdi hiç açmıyor. Bu yazılıma alternatif yazılım arıyorum. Bilen, bulan varsa paylaşırsa sevinirim.
Merhaba kolay gelsin forumdaşlar kendim tamirciyim elimde bir tane bu cihazdan geldi bende bu yazılımı yukledım suan cıhaz acılmıyor.Belki preloader tıklı yukledım ondandır dedım ama kaldırıp tekrar kurdum sonuc yok servıse maıl attım donus beklıyorum cozum bulan olmadı sanırım
Merhaba kolay gelsin forumdaşlar kendim tamirciyim elimde bir tane bu cihazdan geldi bende bu yazılımı yukledım suan cıhaz acılmıyor.Belki preloader tıklı yukledım ondandır dedım ama kaldırıp tekrar kurdum sonuc yok servıse maıl attım donus beklıyorum cozum bulan olmadı sanırım
Sanırım bu cihazın farklı versiyonları mevcut.
Size önerim önce konuya yazılan yorumları okumanızdır.
Buna rağmen hala sorununuzu çözemediyseniz,
Firma ile iletişim kurarsanız, size yazılım konusunda yardımcı olurlar.
Dosyayı önce kendi Mega sunucunuza kaydediniz.
Daha sonrada bilgisayarınıza Mega Sync programını yükleyiniz ve hesabınıza giriş yapınız.
Muhtemelen dosya sorunsuz bir şekilde bilgisayarınıza inecektir.
polypad destek e mail attım . aynı linki ve beraberinde bi link daha verdiler ikisinide denedim. arkadaşınki gibi açılan cihazım şimdi hiç açılmamaya başladı. ayrıca mailin içerisinde "yazılım atmayla düzelmeyebiliyor" yazmışlar.bilerek yapılan bir durum diye düşünüyorum.
polypad destek e mail attım . aynı linki ve beraberinde bi link daha verdiler ikisinide denedim. arkadaşınki gibi açılan cihazım şimdi hiç açılmamaya başladı. ayrıca mailin içerisinde "yazılım atmayla düzelmeyebiliyor" yazmışlar.bilerek yapılan bir durum diye düşünüyorum.
İlginç bir durum.
Buna benzer bir durum daha önce HI-LEVEL markalı tablet bilgisayarlarda da oluyordu.
Şimdi marka yavaş yavaş piyasadan silinmeye başladı.
eğer tableti a101 den almadıysanız büyük ihtimal görüntü alamayacaksınız. 704294436 seri numaralı tablette görüntü uymadı. rom atacakların dikkatine !!
eğer tableti a101 den almadıysanız büyük ihtimal görüntü alamayacaksınız. 704294436 seri numaralı tablette görüntü uymadı. rom atacakların dikkatine !!
ben denedim ilgili programları yükledim ama maalesef tablet bidaha açılmadı. ne şarj gösteriyor nede bi hareket var. üstelik pc ye bağladığımda usb bilinmeyen aygıt diyor.
ne yapabilirim.
Merhaba ustalar
bu romu MEGA dan 3 kez indirdim acaba bende mi sıkıntı diye her seferinde ZİP dosyasını açarken hata veriyor
Rica etsem daha sağlam bir link varsa paylaşır mısınız.
Teşekkürler.
coban32 - #59
İndirme işlemi hatasız tamamlanıyor ise winrar sürümünüzü güncelleyin muhtemelen açılacaktır.
Cihazınızın ana kartının fotoğrafını paylaşabilir misiniz?
tolgabatur35 - #64
Tablet pc cihazlar için bilgisayarınıza driver yüklemeden yazılım atamazsınız, driveri yüklü olmayan cihazı bilgisayara tanıtamazsınız. Bu sebeple sizlerden ricam sürekli orjinal firma yazılımlarını ve driver larını kullanın sorun yaşamazsınız.
Bir Mega hesabı açıp, dosyaları hesabınıza kaydetseniz,
Daha sonra da bilgisayarınıza MegaSync yükleseniz ve indirmenin tamamlanmasını bekleseniz de bizi zahmete sokmasanız olmaz mı?
Bir Mega hesabı açıp, dosyaları hesabınıza kaydetseniz,
Daha sonra da bilgisayarınıza MegaSync yükleseniz ve indirmenin tamamlanmasını bekleseniz de bizi zahmete sokmasanız olmaz mı?
Ne yazık ki benim elimde bu cihazın yazılımı yok.
Konuya yazılan yorumlara baktınız mı?
Belki konuya yazılan yorumlarda paylaşılan yazılımlar işinize yarayabilir.