Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reeder A10iX Windows'dan Android'e Dönemiyorum
Reeder A10iX Windows'dan Android'e Dönemiyorum
bugra_5211 - #1
Arkadaslar Merhaba
Reeder a10ix (air değil) tablete mirek190 v7 ile bios yükleyip ardindan windows 8.1 kurdum.
Cihazi androide cevirmek istiyorum suan dual boot olarak calistigi icin suan recovery mod yerine shell aciliyor
mirek190 v7 ile partition yapmaya calisirken tablet dnx moddan cikip recovery moda girmek yerine direk shel aciyor bu cihaza yeniden androide nasil cevirebilirim
partition.tbl gerekli yere atiyorum ama maalesef basarili olamiyorum
elimde reeder servisten aldığım a10ix ait romun içindeki partition.tbl ilede denedim ancak dönemiyorum bir türlü.
Paradox - #2
Cihazınıza Microsoft Windows işletim sistemi yüklemek için Bios yüklediniz.
Yanılmıyorsam , şimdi de tam tersini yaparak, cihazınıza Android yüklemeniz için Bios değiştirmeniz gerekli.
Belki de sizin cihazınızda işler farklı bir şekilde ilerliyor olabilir.
Konuyu Reeder ile görüşmeniz faydalı olabilir.
Olmazsa,
Sanırım mirek190 v7 ile partition yapamiyorum farkli bir yükleyici gerekli mirek190 romuda kuramadim zaten partition yapinca en basta shell acılmıştı android kuramamistim
Sanırım mirek190 v7 ile partition yapamiyorum farkli bir yükleyici gerekli mirek190 romuda kuramadim zaten partition yapinca en basta shell acılmıştı android kuramamistim
Bu konuyla ilgili bir kaç kaynak vardı ama ne yazık ki silinmiş.
Nasipse uygun bir zamanda arşivime bir bakayım.
İşe yarar bir şeyler bulursam paylaşırım.
Bu konuyla ilgili bir kaç kaynak vardı ama ne yazık ki silinmiş.
Nasipse uygun bir zamanda arşivime bir bakayım.
İşe yarar bir şeyler bulursam paylaşırım.
Merhaba hocam bende de A12ix var Windows a bir türlü çeviremiyorum android 4.4.4 hiçbir işe yaramıyor Windows un eksileri neler tablette ben bi videoda gördüm A10ix de Windows 10 kurulmuş a12ix ile özellikleri aynı sizce bu cihaza da kurulabilir mi Windows 8.1 saygılar...
Merhaba hocam bende de A12ix var Windows a bir türlü çeviremiyorum android 4.4.4 hiçbir işe yaramıyor Windows un eksileri neler tablette ben bi videoda gördüm A10ix de Windows 10 kurulmuş a12ix ile özellikleri aynı sizce bu cihaza da kurulabilir mi Windows 8.1 saygılar...
Hocam
mirek 190 rom kurmaya çalışırken android romu kurmadı ancak cihaza uefi bios yükledi bende windows 8.1 kurup windows kullandım fakat cihazda usb girişi yok otg ile usb cihazlarını çalışıyor ancak otg+şarj aynı anda olmuyor bu yüzden geri dönmeye çalışıyor ancak şunu söylemeliyim ki cihazda android 4.4 varken berbat performans gösteriyordu windows 8.1 kurdum makine harika donmadan kasmadan her türlü işlemi yaptım.
Hocam
mirek 190 rom kurmaya çalışırken android romu kurmadı ancak cihaza uefi bios yükledi bende windows 8.1 kurup windows kullandım fakat cihazda usb girişi yok otg ile usb cihazlarını çalışıyor ancak otg+şarj aynı anda olmuyor bu yüzden geri dönmeye çalışıyor ancak şunu söylemeliyim ki cihazda android 4.4 varken berbat performans gösteriyordu windows 8.1 kurdum makine harika donmadan kasmadan her türlü işlemi yaptım.
Merhaba reeder a10ix(air değil) ona Windows kurmaya çalışıyorum.bunun için stock rom gerekiyormuş dediğiniz kadarıyla sizde varmış banada göndere bilir misiniz?
hasanmerkit - #11
Ya arkadaş benimde A12IX ile başım belada. Yok mu şuna çözüm ya. Reeder Whatsapp hattı da bir işe yaramıyor, Windows deneyince de BIOS_ACPI_ERROR hatasına düşüyor...
Ya arkadaş benimde A12IX ile başım belada. Yok mu şuna çözüm ya. Reeder Whatsapp hattı da bir işe yaramıyor, Windows deneyince de BIOS_ACPI_ERROR hatasına düşüyor...