- 4 Haz 2020
- 1
- 1
- 3
- 18
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Üstteki rom reeder in bana yolladığı orjinal romdur alttaki ptoğramla flaşlayın reeder in sayfasında arama kısmına reeder12ix yazın video ile nasıl yükleme yapacağınızı anlatıyor. W8 enterprise wi-fi yi yükleyebildinizmi pekii 32 bit yüklesem ne gibi sorunlar la karşilaşırım
Hayır remix os olarak geliyor android tabanlı fakat toolbar ı felan var windows gibi.4.4.4 maalesef yükseltemedim 2gb ddr3 ram var intel işlemci var ama çöp gibi duruyor güzelim tabletBu cihaz Microsoft Windows işletim sistemi ön yüklü olarak mı geliyor?
Hayır remix os olarak geliyor android tabanlı fakat toolbar ı felan var windows gibi.4.4.4 maalesef yükseltemedim 2gb ddr3 ram var intel işlemci var ama çöp gibi duruyor güzelim tablet
Henüz denemedim bugün cpuz yı yükleyip bakacağım klavyesiyle felan çok kullanış lı bir cihaz umarım kurtarırımAnladım.
Ana kart değerleri ile arama yaparak, başka cihazların yazılımlarını cihazınıza yüklemeyi denediniz mi?
Henüz denemedim bugün cpuz yı yükleyip bakacağım klavyesiyle felan çok kullanış lı bir cihaz umarım kurtarırım
Cpu z ile baktım anakart cide cube i7(turkish i7) yazıyor cide nın sayfasına girdiğimde cube ile alakalı hiçbirşey yok cube den desteğini çekmiş sanırım cide nın yeni tabletlerini gösteriyor sadece ve çince ingilizce yok translate ile incelediğimde siteyi indirilecek bir yazılım da bulamadımSonuçtan haberdar ederseniz memnun olurum.
Cpu z ile baktım anakart cide cube i7(turkish i7) yazıyor cide nın sayfasına girdiğimde cube ile alakalı hiçbirşey yok cube den desteğini çekmiş sanırım cide nın yeni tabletlerini gösteriyor sadece ve çince ingilizce yok translate ile incelediğimde siteyi indirilecek bir yazılım da bulamadım
Ben zaten daha önce bu cihazın Cube i7 Remix olduğunu söylemiştim.
Cihazınızın yazılımıBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.mevcut.
Doğrulamayı geçtikten sonra yazılımı bulabilirsiniz
Bu siteye giriş yapılamıyor farklı bir link varmı acaba