Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reeder A7i Rom
Paradox - #1
Reeder A7i Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir. Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Hayret yahu.
Bu konuya yorum yazarken nasıl bir ruh halindeydiniz, çok merak ettiğim doğrusu.
Konudaki yazılım indirme bağlantısı sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Merhaba. Öncelikle konu için teşekkür ederim.
Bu romu hangi program ile tablete kurmam daha doğru olur ve nerden indirebilirim acaba?
Edit : içerisinde tool varmış teşekkür ederim.
Merhaba. Öncelikle konu için teşekkür ederim.
Bu romu hangi program ile tablete kurmam daha doğru olur ve nerden indirebilirim acaba?
Edit : içerisinde tool varmış teşekkür ederim.
allah razı olsun sayende cihazı yeniden çalıştırdım ,birçok rom denedim %5 te kalıyordu phone flash tool ile on- demond kutusunu tıklayıp yazılım attım cihaz kurulumdan sonra açıldı buarada reeder a7i metal kasalı benim tablet ve 4.2.2 olan kuruldu tekrar teşekkürler
allah razı olsun sayende cihazı yeniden çalıştırdım ,birçok rom denedim %5 te kalıyordu phone flash tool ile on- demond kutusunu tıklayıp yazılım attım cihaz kurulumdan sonra açıldı buarada reeder a7i metal kasalı benim tablet ve 4.2.2 olan kuruldu tekrar teşekkürler