Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy A3 2016 SM-A310F Reset Hatası
leonidasss - #1
Arkadaşlar samsung galaxy a3 2016 SM-A310F cihaz kendi kendine reset atmakta cihaza 6.0.1 yazılım yükledim düzelmedi 7.0 yükledim DRK hatası verdi wipe cache yaptım DRK yi düzelttim.Silbaştan tekrar yazılım attım sorun aynı şekilde devam etmekte konu hakkında farklı bir öneriniz var mı?
Arkadaşlar samsung galaxy a3 2016 SM-A310F cihaz kendi kendine reset atmakta cihaza 6.0.1 yazılım yükledim düzelmedi 7.0 yükledim DRK hatası verdi wipe cache yaptım DRK yi düzelttim.Silbaştan tekrar yazılım attım sorun aynı şekilde devam etmekte konu hakkında farklı bir öneriniz var mı?
Boşa alıp tekrar denedim etki etmedi. Combination dosyası yüklüyorum cihaz açılıyor. İşlemleri düzgün yapıyor. Sistem atınca yine eski tas eski hamam misali
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boşa alıp tekrar denedim etki etmedi. Combination dosyası yüklüyorum cihaz açılıyor. İşlemleri düzgün yapıyor. Sistem atınca yine eski tas eski hamam misali
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uygun bir combinasyon yazılımı ve üstüne versiyona uygun stock rom atılırsa açılması gerekiyor. Yalnız tecrübelerimden şunu aktarabilirim. O cihazın hafıza ramleri bozuk gibi. Büyük bir ihtimalle, o cihaza stock rom yükleyeceksiniz ve o cihaz açılacak ama hafızasına baktığınızda 950mb hafızası olduğunu ve hepsinin dolu olduğunu göreceksiniz. Bu 950mb olmazda 850 olabilir. Farketmez. İnşallah böyle değildir.
silivriserdar - #9
Aslında şöylede yapabilirsiniz. Twrp yükleyip Advance Wipe kısmına girip ne var ne yok sileceksin. Sonra reboot kısmından power of yapıp, cihazı download moda alıp uygun yazılım yükleyip denemek gerekir. Tabi benimde tahminim cihazın sıkıntılı olabileceği yönündedir.