Samsung Galaxy A3 2017 SM-A320F Yazılım Yükleme Sorunu

Samsung Galaxy A3 2017 SM-A320F Yazılım Yükleme Sorunu

Y Yasin65 - #1
Cihazıma 6.1 farklı bir stock rom yüklenmiş ve root yapılmış ama root programı sonradan kaldırılmış ve cihaz durumu halen özel yani halen rootlu 7.0 stock rom u odin ile yüklemeye çalıştım ama odin failed hatası veriyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz.
silivriserdar silivriserdar - #2
Cihazıma 6.1 farklı bir stock rom yüklenmiş ve root yapılmış ama root programı sonradan kaldırılmış ve cihaz durumu halen özel yani halen rootlu 7.0 stock rom u odin ile yüklemeye çalıştım ama odin failed hatası veriyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz.
Diğer konuda da söyledim cihazınızın recovery ekran görüntüsünü konuya atın bakalım.
Y Yasin65 - #3
Diğer konuda da söyledim cihazınızın recovery ekran görüntüsünü konuya atın bakalım. [/QUOTE
Ekran görüntüsü atıyorum ama almıyor dosya boyutu çok büyük diyor.
S sayko2 - #4
U3 Bootloader U2 system yazılımı at sayet 6.0.1 kullanacaksan bide u3 modem dosyası atman gerekiyo yoksa sebeke vermez
silivriserdar silivriserdar - #5
Google play'den Tapatalk uygulamasını indirin ve öyle deneyin.
Y Yasin65 - #6
Diğer konuda da söyledim cihazınızın recovery ekran görüntüsünü konuya atın bakalım.
U3 Bootloader U2 system yazılımı at sayet 6.0.1 kullanacaksan bide u3 modem dosyası atman gerekiyo yoksa sebeke vermez
U3 bootloader U2 system dosyalarını nerden bulcam ilk defa duydum bunları
URL: https://www.mobilkulup.com//konu/samsung-galaxy-a3-2017-sm-a320f-yazilim-yukleme-sorunu.5681/