Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F
Pisekar - #1
Sonun da root yapabildim ama imei repair yapmam gerek yardımcı olabilirmisiniz?
Siteniz gayet başarılı buldum emeğinize sağlık.
imei değiştirme kapalı a520f için ,sadece bunu dene kesin olur diye birşey yok cert dosyası bi nevi kimlik gibi birşey yani ,değiştiremiyorsun olmayadabilir
Ayarlar Telefon Hakkında Yapım Numarası 5 - 6 Defa Tıkla Geri Gel Telefon Hakkında Yazan Yerin Altında Geliştirici Seçenekleri Var Ona Tıkla Ordan Az Aşşağı İn USB Hata Ayıklaması Var Onu Aç Sonra Telefonu PC ye Bağla Sonra Bi Daha Tıkla Telefon İzin İstiycek Ona İzin Ver De SONRA 3-5 Saniye Sonra ROOT İzin İstiycek Onada İzin Ver Sonra Otamatik Yapar
bence uğraşma tavsiyem bi kenara koyun boxa güncelleme felan geldiğinde(inşAllah) normal yazılır şimdilik tablet olarak kullansın
Pisekar - #28
CP_A520FXXU7CRJG_CP11094745_CL13712092_QB20404437_REV00_user_low_ship.tar
octopus box ın sayfasında seiale uygun bir dosya buldum ama nedir bilmiyorum.
CP_A520FXXU7CRJG_CP11094745_CL13712092_QB20404437_REV00_user_low_ship.tar
octopus box ın sayfasında seiale uygun bir dosya buldum ama nedir bilmiyorum.
cert derken ayrıntılı bilgi verebilirimisiniz. benimde a5 2017 var ve imei atabilen bulamadım. anlayanda yok çevremde. pasaport kaydı 570 tl oldu onuda bulmak mesele. cert dediğiniz nasıl oluyor nereden alınıyor. ben yükleyebilirmiyim. z3x crack dosyalarla çalışmam olmuştu odinle filan. ama box v.s yok telefoncu değilim. bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim