Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy A5 SM-A510F Unlock Sorunu
braveturks - #1
Herkese Merhaba,
Elimde A510f sim kilidi olan bir cihaz var. Cihazı rootladım. Fakat bir türlü unlock yapamıyorum. Sürekli hata veriyor. Modem downgrade yapmam gerekli. Fakat onlarca modem denememe rağmen cihaz downgrade olmuyor. Dolayısı ile cihazı unlock yapamıyorum. Her türlü yardım ve öneriye açığım.
Herkese Merhaba,
Elimde A510f sim kilidi olan bir cihaz var. Cihazı rootladım. Fakat bir türlü unlock yapamıyorum. Sürekli hata veriyor. Modem downgrade yapmam gerekli. Fakat onlarca modem denememe rağmen cihaz downgrade olmuyor. Dolayısı ile cihazı unlock yapamıyorum. Her türlü yardım ve öneriye açığım.
Hocam aynı sorun bende karşılaştım. Z3x ve Octoplus ile bir türlü unlocked olmadı. En son doğru modem bularak denedim ve oldu. Octoplus ve z3x box'ların gsmhosting sayfalarına sorunu yazınca yardımcı oluyorlar. Bende şimdi bakacağım eğer bulursam konuda paylaşırım.
braveturks - #3
Hocam diyebilirim ki gsmhosting'i ve neti taradım. Şöyle bir sıkıntı var güvenlik yaması 1 Mart 2017. Dolayısı ile daha önce denenmiş modem dosyaları başarılı olmuyor.
Sizden dönüş bekliyorum.
Herkese Merhaba,
Hocam, Z3x combinasyon dosyalarını denedim. Fakat hep hata verdi.
symbazz - #7
Octoplusın supportundan combinasyonu indir. Octo ile yaz. Cihazın birisini (A7 2016), i9300 yazılım atmaya çalıştık ve hataya düşürdük. Sonra orjinal yazılım, üstüne combinasyon attık açılmıştı.
Octoplusın supportundan combinasyonu indir. Octo ile yaz. Cihazın birisini (A7 2016), i9300 yazılım atmaya çalıştık ve hataya düşürdük. Sonra orjinal yazılım, üstüne combinasyon attık açılmıştı.
Şansınız varmış. Cihaz brick olup hiç kalkmayabilirdi de...
Hocam Mart 2017 güvenlik güncellemesi çok sıkı. Bir süre box'ların güncelleme yayınlamasını bekleyeceğiz sanırım.