Samsung Galaxy A50 SM-A505F U3 Android 9 Pie Root Sorunu
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy A50 SM-A505F U3 Android 9 Pie Root Sorunu
(A10-A20-A30-A40-A50)
Bu modeller Root konusunda baya sıkıntılı.
Ben Tr-Tools kullanıyorum, sorunuz işlemlerimi yapıyorum.
Sizlerede tavsiye ederim.
İyi forumlar.
isoanil933 - #3
bu paylaşımı yapan arkadas.denedınızmı.mesela ben denedım sonuc olumsuz.telefon logoda restart atıp atıp duruyor.zaten a50 rootu attıgında sorunsuz acılan dosyaya daha rastlamadım.baska yontemlerle rootlanıyor.lutfen denemeden paylasım yapmayın.su an mesela işim uzadı 3 saat yazılım ındırecem de telefona atıcamda cıhaz normal acsın.lutfen kesın olarak denenmis sorun cıkarmayan root dosyası yoksa paylasım yapamyın
bu paylaşımı yapan arkadas.denedınızmı.mesela ben denedım sonuc olumsuz.telefon logoda restart atıp atıp duruyor.zaten a50 rootu attıgında sorunsuz acılan dosyaya daha rastlamadım.baska yontemlerle rootlanıyor.lutfen denemeden paylasım yapmayın.su an mesela işim uzadı 3 saat yazılım ındırecem de telefona atıcamda cıhaz normal acsın.lutfen kesın olarak denenmis sorun cıkarmayan root dosyası yoksa paylasım yapamyın
(A10-A20-A30-A40-A50)
İyi forumlar.
(A10-A20-A30-A40-A50)
İyi forumlar.