Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Core Prime SM-G360H Şebeke Sorunu
mustioneal - #1
Merhaba arkadaşlar,
SM-G360H Core Prime telefona odin üzerinden yazılım attıktan sonra IMEI numarası gitti ve şebeke gelmemekte. Bunu nasıl çözebilirim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Edit: En son yaptığım rom yüklemelerinden sonra IMEI numarası geldi. Ancak bir türlü şebeke gelmemekte. Manuel ağ araması da yapamamakta. CSC kodlarını TR, TURKEY ve TUR yapıp; customer.xml'i Türkiye şebekesine göre düzenlediğim halde sorun giderilmedi. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Cihazını fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra Smartswitch ile yazılım güncellemesi almayı deneyin. Muhtemelen çözülecektir.
mustioneal - #5
Odin üzerinden TUR-G360HDDU0AQG3-20170727082850 yazılımını yükledim. IMEI numarası geldi. Ancak bir türlü şebeke gelmiyor. Ağ kayıtlı değil hatası almaktayım. Mobil ağlar menüsünden ağları aramak istediğimde de "Ağları ararken hata oluştu." uyarısı almaktayım.
mustioneal - #6
Ek olarak CSC kodlarını TR, TURKEY ve TUR yapıp; customer.xml'i Türkiye şebekesine göre düzenlediğim halde sorun giderilmedi. Factory reset, data, cache, dalvik temizlemelerini de yaptım. Durum aynı.
coban32 - #7
Muhtemelen sertifika sorunu yaşıyorsun cihaz yurtdışımı.
mustioneal - #8
Yok cihaz Türkiye. IMEI kayıtlı herhangi bir yurtdışı olayı yok üretimi dışında.
Sertifika patch olması gerekiyor.
Bu işlem için ücretli araçlar olan box veya dongle elinize olması lazım.
mustioneal - #11
Normal bir kullanıcıyım ben. İşim olsa satın alırım da yani bir telefon için de bilmemkaç tl de vermek açıkçası gereksiz. Telefoncuya götürsem de IMEI adresimi çalma durumu var o yüzden güvenemiyorum.
Normal bir kullanıcıyım ben. İşim olsa satın alırım da yani bir telefon için de bilmemkaç tl de vermek açıkçası gereksiz. Telefoncuya götürsem de IMEI adresimi çalma durumu var o yüzden güvenemiyorum.
Satın almanız zaten mantıksız olacaktır.
Güvendiğiniz bir telefoncu veya teknik servise halletirmeniz lazım.
Buralarda 10-30 lira arası fiyatı var.
Lakin oralar nasıldır bilmem.
Rast gele fiyat veriyorlar.
Dikkat edin.