Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım.
İnsan merak ediyor işte.
Bu arada, benim inancıma göre Yaratmak, yoktan var etmek demektir ve bu yalnızca Allah (c.c.)'a has bir durumdur.
Bunu da ayrıca belirtmek istedim.
Anladım.
İnsan merak ediyor işte.
Bu arada, benim inancıma göre Yaratmak, yoktan var etmek demektir ve bu yalnızca Allah (c.c.)'a has bir durumdur.
Bunu da ayrıca belirtmek istedim.
Yaratmak konusunda sizinle hem fikirim. O konuda ayrı görüşüm yok zaten. Ama ben, yoktan var etme anlamında değil de var olana yeniden şekil verme manasında kullandım. Yani inançlarımız bir merak etmeyin.
Yaratmak konusunda sizinle hem fikirim. O konuda ayrı görüşüm yok zaten. Ama ben, yoktan var etme anlamında değil de var olana yeniden şekil verme manasında kullandım. Yani inançlarımız bir merak etmeyin.
Diğer forumların bazılarında, konu içeriklerini görebilmek için teşekkür etmek, beğenmek veya ileti yazmak gerekiyor.
Bu üyelerimizde, konuya yorum yazdıklarında, konu içeriklerini görebileceklerini düşünüyor olabilirler.
Diğer forumların bazılarında, konu içeriklerini görebilmek için teşekkür etmek, beğenmek veya ileti yazmak gerekiyor.
Bu üyelerimizde, konuya yorum yazdıklarında, konu içeriklerini görebileceklerini düşünüyor olabilirler.
Öyle görünüyor.
Lakin hatırlatmak isterim, bu yöntem kayıtlı ama bir şekilde IMEI bilgileri silinmiş cihazlar için önerilmektedir.
Cihazınıza farklı bir IMEI yazmanız yasal değildir.
daha oncelerı bu cıhazı yapıyorduk sorunsuz cunku z3x eskı setupları kurmayı ve kullanmaya ızın verıyordu sımdı denıyorum herseyı ama cıhaz ng den cıkmıyor varmı bunla ılgılı bır cozum blan ustalar