- 25 Ara 2016
- 3,806
- 2,405
- 163
- 55
Samsung Galaxy SM-G532G Türkçe Rom
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Trcdil yoksa cihazi root at octopus varsa langues tr ejleyebilirsin eft dongle yaoarsin bunlarda yoksa egerki root expoler kur sistem gir factory yap
Neden farkli bir yol varmii tr dil romu yoksa ne yapabilir ki akıllı kardesimNeden sağ elinizle sol kulağınızı kaşımaya çalıştığınızı anlayamadım.
Neden farkli bir yol varmii tr dil romu yoksa ne yapabilir ki akıllı kardesim
Dikkat edersen tr rom olmayan rom icin bu bilgi yazilmis yurt disi bir cok cihaz tr rom olmayabilir ...bu nedenle farkli yollar arac ile eft ornek direk tr eklenir bu konu tr olmayan rom icin gecerlidir...En kestirme yoldan konuda paylaşılan yazılımı yüklemek daha mantıklı değil mi?
Box ile dil dosyası yükleyerek yazılımın bütünlüğünü bozmaktan iyidir.
(En azından ben böyle düşünüyorum.)
Dikkat edersen tr rom olmayan rom icin bu bilgi yazilmis yurt disi bir cok cihaz tr rom olmayabilir ...bu nedenle farkli yollar arac ile eft ornek direk tr eklenir bu konu tr olmayan rom icin gecerlidir...
arşiv hasarlı uyarısı veriyor
7zip ile de hata verdi odin de başladı ama sonlara doğru hata verdi.
eft ile al yaparsın kardeşim bu modeli bu model eft ile bile tr olmuyorTrcdil yoksa cihazi root at octopus varsa langues tr ejleyebilirsin eft dongle yaoarsin bunlarda yoksa egerki root expoler kur sistem gir factory yap
bu dosya hatalı arşic hatası veriyor emegimiz boşuna gidiyor
Ustam winrarda sorun yok. Update yapılan içerikte sorun var.Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.'ı güncelleyip tekrar deneyebilir misiniz?