Samsung Galaxy J3 Pro SM-J330 Custom Binary Blocked By Oem Lock Hatası
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy J3 Pro SM-J330 Custom Binary Blocked By Oem Lock Hatası
1bois34 - #1
Merhaba arkadaşlar telefonuma format atmak istedim ve siyah ekranda custom binary by oem lock yazısıyla karşılaştım yardımcı olun
Custom binary by oem lock.
Cihaz boot ederken açılışta bu hatayı verip kendini sürekli yeniden başlatır.
Bu hatanın nedeni oem kilidi veya geliştirici seçeneklerini kapatmaktan kaynaklanıyor.
Ben system.img hariç geri kalan frimwareyi gömüyorum.
Cihaz bilgi silmeden açılıyor sizlere tüyo.
Bu hatanın nedeni oem kilidi veya geliştirici seçeneklerini kapatmaktan kaynaklanıyor.
biraz soru sorayım hazır yakalamışım kombinasyon dosyası ile geliştirici seçeneklerine gidilip temiz bi stock rom gömsek gömerkende home cscyi kullansak cihaz düzelir mi,
biraz soru sorayım hazır yakalamışım kombinasyon dosyası ile geliştirici seçeneklerine gidilip temiz bi stock rom gömsek gömerkende home cscyi kullansak cihaz düzelir mi,
Bu hata yazılım atınca düzelmez. Daha doğrusu uyumlu doğru yazılımı oem kilidini kaldırınca yükleyebilirsin. Cihazına format atmadan önce telefonunda geliştirici ayarları aktif edip Oem kilidini açman ve Google hesabını kapatman gerekir. Ondan sonra format at.
Bu hata yazılım atınca düzelmez. Daha doğrusu uyumlu doğru yazılımı oem kilidini kaldırınca yükleyebilirsin. Cihazına format atmadan önce telefonunda geliştirici ayarları aktif edip Oem kilidini açman ve Google hesabını kapatman gerekir. Ondan sonra format at.