Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek bi bi hayırsever yokmu belki bi aydır telefoncuya git gel git gel bıktım yapamıyorlar cihaz yurtdışından gelme j7prime imegitti telefonun götürdüm telefoncuya rotlsdi ime attı ama cihaz kafayı yedi ekranın üst kenarı tuş kilidi açınca şimşek çakar gibi oluyor sonra ekran aciliyo ve ekran parlaklığı sürekli açık son seviye kisilmiyo ve telefon bazen kapanıyor aşırı ısınıyor 32 gb cihaz 16 görünüyor bir sürü sorun yani ben eski romunu yükledim net te videolar ı izleyerek android 7 yi sorunların hepsi gitti cihaz onnumara oldu ama tek sorun şebeke gitti ve bi uygulama var samsung repeir di galiba ime atma oda atmıyor rootlu olması lazım diye uyarı veriyor mecburtelefoncuya geri gittim dedim bak ustam bu sorunların hepsi gitti ama imeilde gitti imeili bu benim attığım 7.0 olan yazılım in üstüne yükle dedim olmuyor öyle dedi sadece 6.0 root var dedi telefoncu mecbur en şimdi o şekilde kullanıyorum teli 32 gb 16 oldu ekran parlaklığını uygulama indirdim sürekli bi sorun allah rızası için bana yardımcı olacak yokmu watsabdan iletişim e geçse dua ederim sorunumu çözseher şey menfaat para mi bu dünyada arkadaş