Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy J7 SM-J710FQ FRP Kaldırma Sorunu
Samsung Galaxy J7 SM-J710FQ FRP Kaldırma Sorunu
islammusluman05 - #1
ne yaptıysam olmadı android 6.0.1 indirmeye çalışıyorum odin hata veriyor hesap mak (+30012012732+ yapıyorum drparser mode girmiyor yinede olmuyor
Bu hata samsunglarin bazi cihazlarinda alt surume donmeden dolayi olabilir yada bootloder izin vermiyor olabilir benim tahminim cunku ne Zaman bir Samsung cihazi alt sürüme çekmeye kalksam karsilasiorum
Rica ederim. Aldığınız hataların sebebi farklı bölge yazılımlarını yüklemeye çalıştığınız için oluyor. Örneğin Çin için üretilen c7'ye hongkong için üretilen c7 yazılımı yüklemeye çalışırsanız bu hatayı alırsınız. Bölge uyumlu olmalıdır.
Arkadaşlar çözümü şöyle oluyor. Android 7 u2 cihazından denenmiştir.
Z3x açın model olarak SM-G920T modelini seçin cihazı download moda alıp pc'ye bağlayın. Reset/FRP/React /EE tıklayın. İşlem bitince bataryayı çıkar tak. Şimdi kies modunda olacak cihaz. Cihazı tekrar pc'ye bağlayın. Tekrar aynı işlemi yapın ve bekleyin. Cihaz açılacak biraz geç açılır acele etmeyin. Açıldıktan sonra usb hata ayıklama açın ve oem kilidini açın. Format atın.
Çözemezsiniz.18 yılım bitti bu sektörde ve profesyonel servis hizmeti veriyorum.Swich versiyonu yüksek olduğu için hiç bir combination dosyasını kabul etmedi ve anlattığınız metotlarda işe yaramadı... sadece manuel çözülebiliyor.Ve uzun uğraşlar sonucu çözdüm.
Çözemezsiniz.18 yılım bitti bu sektörde ve profesyonel servis hizmeti veriyorum.Swich versiyonu yüksek olduğu için hiç bir combination dosyasını kabul etmedi ve anlattığınız metotlarda işe yaramadı... sadece manuel çözülebiliyor.Ve uzun uğraşlar sonucu çözdüm.