Samsung Galaxy Note 5 SM-N920A 6.0.1 Türkçe Yazılımı
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy Note 5 SM-N920A 6.0.1 Türkçe Yazılımı
peki arapça yazıyor türkçe var mı.. telefon amerikadan geldi türkçe dil seçeneği yok samsung servisine sordum şu an türkiyede 920A serisinin yazılımı yok başka romlar telefonu çöp edebilir dediler ne yapacam bilmiyorum
peki arapça yazıyor türkçe var mı.. telefon amerikadan geldi türkçe dil seçeneği yok samsung servisine sordum şu an türkiyede 920A serisinin yazılımı yok başka romlar telefonu çöp edebilir dediler ne yapacam bilmiyorum
Yazılımı ekleyen kişiden cevap beklerken, bir de bakmışsınız, elinize bir baston tutuşturuvermişler. andoromamemo üyesinin son etkinliği: 29 Ekim 2017
İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyorlar.
ustalar n920 a tt&t mobil bir ciha var elimde ne yaptıysam root yemiyor zx3 box unluck yapması için roott istiyor
bana elinde tvrp ve root dosyası olan bir kardeşim yardımcı olabilirmi
ustalar n920 a tt&t mobil bir ciha var elimde ne yaptıysam root yemiyor zx3 box unluck yapması için roott istiyor
bana elinde tvrp ve root dosyası olan bir kardeşim yardımcı olabilirmi
Dosyayı denemedim açıkçası ama crome servis unlock olayı varsa bilemem. Crome servis apk ile unlock yapıp tekrar deneyin isterseniz. Tabi crome servis olayı varsa bu cihazda
symbazz - #29
Download moduna sokunca bilgilerde crom satırı varsa bu cihazda kullanılıyordur.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selam ustalarım 2 gündür bende bu cihazla uğraşıyorum ne yaptımsa türkce yapamadım sürüm 6,01 u4 yardımcı olacak ustam varmı cihaza işlem yapacagım ve imei de null şuan yardımcı olacak ustam varmı teşekkürler kolay gelsin
selam ustalarım 2 gündür bende bu cihazla uğraşıyorum ne yaptımsa türkce yapamadım sürüm 6,01 u4 yardımcı olacak ustam varmı cihaza işlem yapacagım ve imei de null şuan yardımcı olacak ustam varmı teşekkürler kolay gelsin