Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy On5 SM-G5520 Türkçe Dil Sorunu
Samsung Galaxy On5 SM-G5520 Türkçe Dil Sorunu
silivriserdar - #1
Merhaba arkadaşlar bu cihazı türkçe yapmam gerekiyor. Bu konuda yardımlaşma bekliyorum. Cihaz root edildi fakat twrp yüklenmiyor. Chrome servis unlock ve diğer kilitler açık. Cihaz snapdragon Qualcom işlemcili cihaz. Bir forumda gördüğüm kadarı ile türkiyede satılanlarda türkçe var ama samsung galaxy sm-g570f csc ve pda kısmı kullanılmış. Daha önce bu yöntemi deneyen varmı? Akşam ben bu işlemleri denedim ama pit hatası verdi. Pit ile birlikte yükledim ama gene hata verdi. İşte Türkiye'de cihaza ait resimler;
Merhaba arkadaşlar bu cihazı türkçe yapmam gerekiyor. Bu konuda yardımlaşma bekliyorum. Cihaz root edildi fakat twrp yüklenmiyor. Chrome servis unlock ve diğer kilitler açık. Cihaz snapdragon Qualcom işlemcili cihaz. Bir forumda gördüğüm kadarı ile türkiyede satılanlarda türkçe var ama samsung galaxy sm-g570f csc ve pda kısmı kullanılmış. Daha önce bu yöntemi deneyen varmı? Akşam ben bu işlemleri denedim ama pit hatası verdi. Pit ile birlikte yükledim ama gene hata verdi. İşte Türkiye'de cihaza ait resimler;
Serdar, Amerikanın yaptığı gibi parçala böl yapacaksın.
Sitede vermiştim. Samsung Firmware Ectractor ile parçala, G570 dosyalarını değiştir ve tekrar birleştir. Yada Octoplusta Original Sam Firm bölümünden elindeki romlar parçalı rom ise csc ve pda kısmını G570 den at. Geri kalan parçaları G5520 den at.
symbazz - #5
Sitede vermiştim. Samsung Firmware Ectractor ile parçala, G570 dosyalarını değiştir ve tekrar birleştir. Yada Octoplusta Original Sam Firm bölümünden elindeki romlar parçalı rom ise csc ve pda kısmını G570 den at. Geri kalan parçaları G5520 den at.
Onu yaptım hata veriyor. Pit hatası veriyor. Zaten rom 4 parçalı olarak iniyor. Gerekli yerlere gerekli yazılımı seçip deneme yapınca pit hatası alıyorum.
Bunu denedim hocam çoğunda google play geliyor ama türkçe yok. Birden fazla dil var ama ne yazıkki türkçe dil yok. Pit kendi pitini kullandım. Bide g570f pit kullanmak lazım. Bakalım cihaz iade edilmezse uğraşalım.
symbazz - #11
Bu yazılımdan sonra, root ve enable all language yaptınm mı .?
Aslında herşey yapılır öyle yüksek düzeyde bir güvenlikli cihaz değil. Ama kimse üstünde uğramamış. Genelde aynı isim ile çıkan Exynos işlemciler ile uğraşmış geliştiriciler. Normalde root oluyor cihaz ama uygun twrp yok.
Aslında herşey yapılır öyle yüksek düzeyde bir güvenlikli cihaz değil. Ama kimse üstünde uğramamış. Genelde aynı isim ile çıkan Exynos işlemciler ile uğraşmış geliştiriciler. Normalde root oluyor cihaz ama uygun twrp yok.
Doğru.
Benim çok daha önemli işlerim var.
Ağır işsizlik gibi.
symbazz - #20
Serdarcığım, ben Enable All Language ile birçok cihaza Türkçe dil ekledim. Geçen gün 23 tane J200G yaptım. E7 vardı dün mesela, o oldu. Mutlaka bir yerde birşeyler gözden kaçıyor.
Serdarcığım, ben Enable All Language ile birçok cihaza Türkçe dil ekledim. Geçen gün 23 tane J200G yaptım. E7 vardı dün mesela, o oldu. Mutlaka bir yerde birşeyler gözden kaçıyor.
Bilmiyorum ama tüm dillerde yok çıkan menüde, daha öncede bir kaç cihaza octoplus ile enable language yaptım ama fayda görmedim. Bu türkçe dil için en iyisi eft dongle, çoğu cihaza türkçe yüklüyor.
Senede kaç tane türkçe için cihaz gelecek ki, sadece Türkçe için alınmaz. Ama şöyle birşey varmış eski sürümlerini aktivasyon yapmadan da kullanabiliyorsunuz.