Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy On5 SM-G5528 Türkçe Dil Sorunu
Samsung Galaxy On5 SM-G5528 Türkçe Dil Sorunu
roman66 - #1
Arkadaslar, SAMSUNG Galaxy ON5 (2016) SM-G5528 icin turk yazilim ve root dosyasi nerden bula bilirim? Yardimci olursaniz cok sevinirim.!
Yükleyenler nasıl yüklüyor peki. Twrp yüklerken odinde otomatik başlatmayı kaldırın. Twrp den de root yükleyince bataryayı arkadan sökün, reset attırmayın. Böylelikle yüklenmiş olacaktır.
Bu konular hakkında yıllar içinde edindiğim en büyük tecrübem:
Her ne konuda olursa olsun, kesin konuşmamaktır.
Her zaman en az farklı bir kaç yöntem ve çözüm yolu vardır.
Yükleyenler nasıl yüklüyor peki. Twrp yüklerken odinde otomatik başlatmayı kaldırın. Twrp den de root yükleyince bataryayı arkadan sökün, reset attırmayın. Böylelikle yüklenmiş olacaktır.
Eminmisiniz bu telefonun SM-5528 oldugundan? TWRP yemedi ve yemek istemiyor, denemedigim dosya kalmadi.! ama SM-5528 root atmanin bir cozumunu buldum.(Evallah diyelim Cinli arkadaslara) umarim dosya lazim olur.
Bu konular hakkında yıllar içinde edindiğim en büyük tecrübem:
Her ne konuda olursa olsun, kesin konuşmamaktır.
Her zaman en az farklı bir kaç yöntem ve çözüm yolu vardır.
sizinle tam raziyim. cozulmeyen olymdyr. konusmak konusmamak sorusu budur ki, burasi forum ve forumda konusmak cok onemli, cunki konusmanin bir yardimi olur kimlerese..
Eminmisiniz bu telefonun SM-5528 oldugundan? TWRP yemedi ve yemek istemiyor, denemedigim dosya kalmadi.! ama SM-5528 root atmanin bir cozumunu buldum.(Evallah diyelim Cinli arkadaslara) umarim dosya lazim olur.
SM-5528.boot.tar dosyasini yazdiktan sonra Googl player marketden super su endirip root islemlerinizi yapa bilirsiniz
symbazz - #14
Emeğiniz için teşekkürler. Ama, bir yardım istiyorsunuz ve de sonra çözümü buldum dosya bu diyorsunuz. Ben zaten bu dosyanın ne olduğunu ve ne yapıldığını biliyorum. Ama bilgisi yetersiz olanlar ne yapacağını bilemezler. Keşke dosyayı verdiğinizde son yorumunuzu en baştan iliştirseydiniz daha paylaşımcı olurdunuz. Yani dosyayı buldum şu ve şöyle şöyle yapacaksınız falan gibi. Sanırım ne demek istediğimi anladınız. Daha açıklayıcı olan paylaşımlarınızı bekliyorum.
Emeğiniz için teşekkürler. Ama, bir yardım istiyorsunuz ve de sonra çözümü buldum dosya bu diyorsunuz. Ben zaten bu dosyanın ne olduğunu ve ne yapıldığını biliyorum. Ama bilgisi yetersiz olanlar ne yapacağını bilemezler. Keşke dosyayı verdiğinizde son yorumunuzu en baştan iliştirseydiniz daha paylaşımcı olurdunuz. Yani dosyayı buldum şu ve şöyle şöyle yapacaksınız falan gibi. Sanırım ne demek istediğimi anladınız. Daha açıklayıcı olan paylaşımlarınızı bekliyorum.
Daha ne aciklamam olucag ki? zaten soylediniz. Isterseniz goydugum linkide kaldira bilirsiniz. Evet SM-5528 icin turk dili ve root aradim amma malesef burda bulamadim.Amam kara forumlardan aldigim fikirleri sizinle burda paylasmak istedim sadece,Iste bu kadar. Heee... Forumda nasil davranacagimi malesef cok iyi bilirim. Kusuta bakmayin..!!!
symbazz - #16
Arkadaşım, siz yazılan mesajı okuma özürlümüsünüz. Ne atarlanıyorsunuz. Dosya için teşekkür ediyoruz ama nasıl yapıldığını keşke aynı mesaj altında yazsaydınız diyoruz, ama siz konuyu nereden nereye getiriyorsunuz. Maalesef forumda nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz. Size yazılan yorumu tekrar okuyun.
Arkadaşım, siz yazılan mesajı okuma özürlümüsünüz. Ne atarlanıyorsunuz. Dosya için teşekkür ediyoruz ama nasıl yapıldığını keşke aynı mesaj altında yazsaydınız diyoruz, ama siz konuyu nereden nereye getiriyorsunuz. Maalesef forumda nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz. Size yazılan yorumu tekrar okuyun.