Biz odin ile atmaya çalıltık rootlandı ama imeil atamadım. teamwiever ile iletişime geçebilir miyiz ücretde karşılayabiliriz
Arkadaslar kımse cevap yazmıyor neden yardımcı olmuyorsunuz acaba s6edge ımeı atamıyoruz ılk root ıslemınde dosya yedeklemesı yapılmamıs nasıl ozerız acıl yardım lutfen?
Senin pc deki com portu kullanabilmem gerek. Böyle bir bağlantı aracı biliyorsan yarın hatırlat çözeriz sorununu. Yani bendeki boxları senin pcnin portlarıyla kullanıcaz. Bi araştır istersen. Yarında bana dönüş yaparsın.
Ben bahsettiğiniz işi yapacak bir araç biliyorum.
Lakin cevabımı üyenin tavırları nedeniyle geciktireceğim.
Bunun nedeni:
Aynı sorun için ilgisiz yerlere 3 farklı konu açması ve konuların forum kurallarına uygun olmamasıdır.
Siz ne derseniz o. Sonuçta dediğiniz gibi forum kuralları var. Elimden geldiğince kurallar ölçüsünde yardımcı olurum. Saygılar.
Arastırdım ama pek anlayamadım acemıyım bu tarz konulara yonetıcıyardımcı olursa sevınırım paylasımlar ıcın kusura bakılmasınSenin pc deki com portu kullanabilmem gerek. Böyle bir bağlantı aracı biliyorsan yarın hatırlat çözeriz sorununu. Yani bendeki boxları senin pcnin portlarıyla kullanıcaz. Bi araştır istersen. Yarında bana dönüş yaparsın.
Arastırdım ama pek anlayamadım acemıyım bu tarz konulara yonetıcıyardımcı olursa sevınırım paylasımlar ıcın kusura bakılmasınunıye gıdıcem o yuzden acele edıyorum telsız olmuyor malesef
![]()