Merhaba değerli abilerim büyük bir sorunla karşı karşıyayım tecrübeli büyüklerimden yardım bekliyorum 
Yurtdışından s7 edge duos geldi 1 yıl önce g9350 modeli pasaporta kayıt ettirdim imeisini güzel güzel kullanıyordum sıfır kutusundaydı artık çok yavaşlamıştı factory reset attım
şebeke gitti şebeke yerinde içi çapraz çizgili O işareti var
imei ye 06 yaparak baktım iki imeide gözüküyor telefon hakkında kısmında baktım imei gözüküyor ama telefonun kutusunda ki yazan imei ile telefonda gözüken imei farklı ben bu telefonda gözüken imeiyi kaydettirdim. şuan sorgulattıgım zaman kayıtlı gözüküyor zaten telefon kendi güncelleme alıyordu hiç sorun yoktu 6.0 dı android 7.0 ya yükselttim hiç sorun olmadı telefona güncelleme geldiginde uyarı geliyordu güncelliyordum zaten abilerim burası küçük bir yer telefoncuya gittim 200 liraya hallederiz dedi. geneli 200 tl çekti en son bir yer 170 dedi
şuan işsizim bunu ödeyecek durumum yok ben 30-40 liraya yaparlar diye düşündüm. ne yapmam lazım nasıl geri getirebilirim şebekeyi :/ şebeke arama yerine girmiyor sim kartı falan görüyor ama şebeke yok biraz araştırdım boxla sertifika atmak lazımmış galiba öyle birşeyler pek anlamıyorum ama bana bir yol göstercek birisi yokmu teşekkür ederim herkese
Yurtdışından s7 edge duos geldi 1 yıl önce g9350 modeli pasaporta kayıt ettirdim imeisini güzel güzel kullanıyordum sıfır kutusundaydı artık çok yavaşlamıştı factory reset attım