Samsung Galaxy S8+ SM-G955U Combination, Firmware ve Root
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy S8+ SM-G955U Combination, Firmware ve Root
Cf root ile farkli android cihazlarda root islemi gerceklestirince cihazlar neden sifirlama hatasi veriyo bilginiz var mi? Hangi cf root u kullandim hepsinde problem yasadim. Twrp ile format yes yapmama ragmen cihazlar coktu
Cf root ile farkli android cihazlarda root islemi gerceklestirince cihazlar neden sifirlama hatasi veriyo bilginiz var mi? Hangi cf root u kullandim hepsinde problem yasadim. Twrp ile format yes yapmama ragmen cihazlar coktu
Çünkü cihaza o an çıkan CF-Auto-Root versiyonu ile,
Cihazın android versiyonu birbirini tutmuyor demektir.
Şöyle ki 1.mesajda verdiğim 7.0 için verilmiş root dosyası bulunuyor.
Bu durumda sen 8.0 ve üst sürüme root yapayım dersen, @Paradox misali yaramaz cihaza
Yok ısrarla CF-Auto-Root yükleyip root yapcam dersen,
İlk yüklediğinde cihazı recovery'den sıfırla.
Daha sonra ikinci defa rootladığın zaman,
root olmuş olur.
Belki 200 cihaz rootladım hiçbir problem yaşamadım CF-Auto-Root ile.
Lakin her CF-Auto-Root ,
stabil ve cihazda randıman vermeye biliyor.
Bu yüzden, twrp yahut cwm + super su kullanmak durumuda gerekebiliyor.
Çünkü cihaza o an çıkan CF-Auto-Root versiyonu ile, Cihazın android versiyonu birbirini tutmuyor demektir. Şöyle ki 1.mesajda verdiğim 7.0 için verilmiş root dosyası bulunuyor. Bu durumda sen 8.0 ve üst sürüme root yapayım dersen, @Paradox misali yaramaz cihaza Yok ısrarla CF-Auto-Root yükleyip root yapcam dersen, İlk yüklediğinde cihazı recovery'den sıfırla. Daha sonra ikinci defa rootladığın zaman, root olmuş olur.