Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung GT-E1080I TR Flash
Samsung GT-E1080I TR Flash
braveturks - #1
Arkadaşlar elinde Samsung Gt-E1080i Türkçe Flash olan var mı?
AhmetSuat - #2
flaşın birini indirip z3x samsung editörle türkçeye uyarla
Yurtdışındaki arkadaşlarıma sordum. Tr yok bu kesin. Ama verdikleri tüyo şu, SPT Box ın supportuna mail atın, Türkçe desteğini istiyoruz diye. Yazılımın TR olanını hazırlayıp verebilirlermiş. Tabii ki elinizde aktiveli SPT var ise.
Denedim. Hocam bu modelin Türkçe dil desteği yok. Samsung Electronic ile canlı destek üzerinden görüştüm. Yine bir sonuç yok. Hayır sever bir işadamı var olan dosyalardan birinin düzenleyerek Türkçe dil paketi eklerse başka.
Yurtdışındaki arkadaşlarıma sordum. Tr yok bu kesin. Ama verdikleri tüyo şu, SPT Box ın supportuna mail atın, Türkçe desteğini istiyoruz diye. Yazılımın TR olanını hazırlayıp verebilirlermiş. Tabii ki elinizde aktiveli SPT var ise.
C3592 modeli için denemiştim. Düşündüm 44MB flaş ne kadar vaktimi alırki diye uğraşmaya başlayınca bayağı vaktimi aldığını gördüm kafam ağrıdı vazgeçtim sonra.
Başıma gelen bir olayı anlatayım. Bir gün müşterinin biri tablet getirdi. Tamiri için çok acele ediyordu. 45 dakika filan zaman istedim. Çocuk durmuyor filan daha acil dedi. Ben de çocuğunuzla 45 dakika siz oynayın. Ben de o zamana kadar hallederim dedim. Adam sinirlendi, gitti.
Hocam benim esnaflığım çok zayıf. Kendimi bildim bileli insanların bilgisayar işlerini bedevadan yaptığımdan alışkanlık olmuş. Fiyat verirken utanıyorum.
Hocam benim esnaflığım çok zayıf. Kendimi bildim bileli insanların bilgisayar işlerini bedevadan yaptığımdan alışkanlık olmuş. Fiyat verirken utanıyorum.
Bende müşteri kaçmasın diye fiyatı elimden geldiği kadarıyla aşağı çekiyorum. Ama çok acımasız esnaflarda var. Müşteri de bir şey bilmeyince, her türlü yalan dolan ile çok yüksek rakamlar istiyorlar.
Bende müşteri kaçmasın diye fiyatı elimden geldiği kadarıyla aşağı çekiyorum. Ama çok acımasız esnaflarda var. Müşteri de birşey bilmeyince ,her türlü yalan dolan ile çok yüksek rakamlar istiyorlar.
Geçen bir müşteri geldi. note 1'e (N7000) ekran taktırmış. Kırılmaz cam sordu. Ekranı kaça taktırdığını sordum. 600 liraya taktırmış. Nerede taktırdığını sordum. Nerede taktırdığını söyledi, ben de fiyatı normal karşıladım.
Geçen bir müşteri geldi. note 1'e (N7000) ekran taktırmış. Kırılmaz cam sordu. Ekranı kaça taktırdığını sordum. 600 liraya taktırmış. Nerede taktırdığını sordum. Nerede taktırdığını söyledi, ben de fiyatı normal karşıladım.
Bir de insanların telefonculara güveni yok. Adama 250 liralık Note 1 ekranını 600 liraya takmışlar. Artık hesabını siz yapın. O yüzden fiyat farkı uçuk olmadığı zamanlarda da insanlar servisi tercih edebiliyor.
Paradox - #32
Konu ilginç bir hal almış.
silivriserdar - #33
Bu yazılımda Türkçe olduğu söyleniyor. Denemedim deneyen olursa sonuç yazarsa iyi olur.